ПРОГРАМ ДОБАР СТАРТ

Логистичка комманија НЕЛТ је развила Програм Добар старт, који је покренут 2015. године са циљем да младим, успешним и амбициозним студентима и дипломцима омогући да развијају своје пословне вештине у области продаје и тако се специјализују за рад на позицијама у Модерн траде каналу продаје. У периоду од осам месеци полазници добијају прилику да раде на неколико позиција у оквиру сектора продаје и стичу знања кроз рад са менторима, путем job shadowing-а, као и кроз формалне тренинге и радионице. Полазници раде са додељеним тимовима и менторима, али функционишу и као група сарађујући међусобно на периодично организованим заједничким тренинг активностима, презентацијама као и на неформалним дружењима. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања.
Након завршетка програма, најбољи кандидати имају прилику да се запосле на позицији Key Account Manager-а у компанији Нелт.
Презентација програма одржаће се 15. 05. 2018. године у 12 часова у сали 326.
Више детаља о програму можете пронаћи на:

https://poslovi.infostud.com/posao/Dobar-Start/Nelt-Co-d.o.o./207421?esource=search&emedium=1&item_index=2

IMAGE Милорад Арсенијевић – Балерина: Сећање
Милорад Арсенијевић ( 6. јун 1906 — Београд, 18. март 1987 ) био југословенски фудбалер и фудбалски тренер. Од 1927. до 1936. године одиграо је 52. утакмице за репрезентацију...

Free Joomla! template by Age Themes