Отворен конкурс за обавезну стручну праксу у компанији Телеком Србија током 2019.године

TelekomPraksa

Обавештавамо вас да је компанија Телеком Србија отворила позив за обављање обавезне стручне праксе за студенте Универзитета у Београду током 2019. године.

Обавезна стручна пракса се обавља у периоду до краја ове године, према програму који дефинишу факултети уз менторско праћење у различитим дирекцијама у оквиру компаније Телеком Србија. За сваког студента на пракси биће обезбеђена менторска подршка. Предвиђено трајање праксе је до месец дана, а почетак праксе биће дефинисан у договору ментора и студента.

Реализација обавезне стручне праксе ће се, на основу потписаног Уговора о сарадњи између компаније Телеком Србија и Универзитета у Београду обавити преко Универзитетског центра за развој каријере и саветовање студената.

УСЛОВИ:

- Редовни студенти завршних година првог степена студија (да нису обнављали годину) телекомуникације, рачунарске технике, информатике и информационих система.

НАЧИН ПРИЈАВЕ:

Неопходна документација:

а) Биографија кандидата (обавезно навести просек оцена и жељени период реализације стручне праксе и дужину трајања праксе која је предвиђена наставним планом факултета) која се доставља искључиво преко портала www.studentskapraksa.com током трајања конкурса * За пријављивање за праксу потребно је да студенти на порталу направе кориснички налог у зони за студенте, поставе свој CV и изврше пријаву за жељену праксу.

б) Накнадно биће неопходно да кандидати доставе:

- Упут са факултета

Упут ће моћи да се достави електронским путем током трајања конкурса од 04.03.2019. до 04.04.2019.

РОК ЗА ПРИЈАВУ: 4/4/2019

ТРАЈАЊЕ ПРАКСЕ: до четири недеље

 

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes