Радионица „When you drive, never drink“ на нашем факултету

Са задовољством вас позивамо да будете део радионице коју компанија HEINEKEN Србија, у сарадњи са Комитетом за безбедност саобраћаја, спроводи у оквиру кампање „When you drive, never drink“, на факултетима Београдског Универзитета.

Радионица на нашем факултету ће се одржати у четвртак 16.11.2017. године, у сали 128 на првом спрату, у периоду од 13.00 до 14.00 часова.

О важности одговорне конзумације и одговорног понашања говориће представник компаније HEINEKEN Србија, Горан Ступар, представници Комитета за безбедност саобраћаја, Дамир Окановић и Милан Божовић, као и најпознатији српски стручњак из области аутомобилизма и саобраћаја и оснивач националне возачке академије НАВАК, Младен Алвировић.

На радионици ћете кроз разговоре са успешним људима из света аутомобилизма, саобраћаја и јавног живота чути упечатљиве примере из реалних ситуација у саобраћају, које ће вам остати као подсетник да никада не управљате возилом под дејством алкохола.

Током радионице имаћете и прилику да пробате наочаре које симулирају вид под дејством алкохола и да проверите брзину својих рефлекса онако како то раде професионални возачи на специјалној Champion Reaction BATAK машини.
Оне са најбржим рефлексима очекују и интересантне награде.
Добро дошли!

IMAGE Милорад Арсенијевић – Балерина: Сећање
Милорад Арсенијевић ( 6. јун 1906 — Београд, 18. март 1987 ) био југословенски фудбалер и фудбалски тренер. Од 1927. до 1936. године одиграо је 52. утакмице за репрезентацију...

Free Joomla! template by Age Themes