Свечана додела Диплома завршених Основних и Мастер академских студија и прослава школске славе „Свети Сава”

Након добијања диплома и саплемента дипломе из Ректората Универзитета у Београду, Саобраћајни факултет организује свечану доделу диплома. Дипломци се обавештавају телефоном о добијеним дипломама и саплементима.

Будући да се већина наших дипломаца запосли у периоду од 6 месеци након дипломирања, свечана додела се организује од ове школске године у два термина:

  • на дан кад се обележава школска слава Свети Сава  27.01.  и
  • на Видовдан 28.јуна.

Свечана додела Диплома завршених Основних и Мастер академских студија инжењерима и мастерима Саобраћајног факултета, одржаће се 27.01.2019. године, са почетком у 10 часова у амфитеатру 125.

Позивамо све наставнике и сараднике и ненаставно особље Факлутета да зајeдно прославимо овај свечани чин.

После поделе диплома и саплеманта организоваће се прослава школске славе „Свети Сава” у 12 часова у сали 128 у организацији Студентског парламента Саобраћајног факултета.

Свечаној подели диплома могу присуствовати и чланови уже породице. Позивамо Вас да заједнички прославимо овај свечани чин!

Дана 27.1.2019. године, у 10 ч. за време прославе школске славе „Свети Сава“ доделиће се и награде из Фондација:

1. Фондација "Проф. др Божидар Милошевић, редовни професор Саобраћајног факултета" додаљује ступендију ЉУБИЦИ В. ПЕЈЧИНОВИЋ, дипл. инж., индекс ТС 140-279, као студенту која је завршила основне студије током школске 2017/2018. године са највишом просечном оценом током студија. Просечна оцена износи 9,70, а оцена на завршном раду 10.
2. Фондација "Мр Зоран Радосављевић", додељује диплому Мр Зоран Радосављевић АНЂЕЛИ МАСЛОВАРИ ВЗ 130070 као најбољем дипломираном инжењеру Модула за ваздушни саобраћај у генерацији која је уписана 2013/2014. године, а која је студије завршили са просечном оценом 9.4 и оценом 10 на завршном раду.

Овом свечаном приликом Модул за Железнички саобраћај и транспорт додељује и две награде:

1. Најбољем студенту Модула за железнички саобраћај и транспорт колеги Миливоју Илићу (160018) студенту треће године.
2. Најбољем студенту четврте године Модула за железнички саобраћај и транспорт колеги Јовану Жарковићу (150003)

Продекан за студије

 

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes