Привредна комора Србије као суорганизатор 37. Comtrade Београдског маратона расписује конкурс за Еко волонтере потребне за реализацију Маратонског Ploging изазова. Београдски маратон као престижно и најмасовније спортско такмичење у Србији биће одржан у недељу 28. априла 2024. године уз учешће рекордних 13.000 спортиста из 70 земаља, као и две хиљаде људи задужених за организацију.

Кога тражимо?

Тражимо волонтере који су посвећени заштити животне средине, имају тимски дух и спремни су да помогну у чишћењу града. Еко волонтери биће ангажовани током одржавања маратона, у периоду од 8 до 16 часова као подршка учесницима Ploging изазова у прикупљању амбалажног отпада у џакове, за евидентирање резултата Еко дружина и комуникацију у Еко штабу. Организатор ће обезбедити мајице, освежење, и захвалнице, као и одговарајућу новчану награду у складу са индивидуалним доприносом волонтера.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве до петка, 19. априла у поноћ овде. Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на интервју у понедељак, 22.04.2024. у просторијама ПКС или 23.04.2024. онлине.

Више информација о Маратонском Ploging изазову можете пронаћи у прилогу (pdf).

Контакт особа за додатне информације је Ивана Путник, виши саветник за циркуларну економију ПКС

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

На седници Сената одржаној 20. марта 2024. године донета је Одлука о расписивању Конкурса за најбољи научно-истраживачки и стручни рад студената за 2023. годину, који Вам достављамо у прилогу.

Конкурс је расписан у складу са  Правилником о награђивању студената Универзитета у Београду (Гласник Универзитета у Београду, бр. 252/24) и објављен на интернет страници Универзитета у Београду на следећим линк адресама  https://www.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2024/03/NISR2023.pdf, https://www.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2024/03/NISR2023.pdf.

Оглас у целини може да се погледа овде (pdf).

 

The University of Ljubljana is looking for motivated young researchers to join our university under the supervision of renowned mentors.

We offer more than 100 funded Ph.D. positions that provide full salary and benefits for Ph.D. students. With 22 Ph.D. degree programmes and more than 2.200 Ph.D. students, the University of Ljubljana is the largest research institution in Slovenia. Our Young Researchers positions are fully funded, and we provide the students with a challenging training environment, world-class research facilities, a collaborative environment, working in the international community, excellent career opportunities, and a clear mentoring system.

Ljubljana offers not only a highly recognized research area but also enjoys an excellent reputation of being among the top 10 safest countries. With a Master’s degree (the study programme, with which you enroll in a doctoral degree programme) and excellent English skills candidates are welcome to apply to Young Researcher positions.

О Д Л У К А

О РАСПИСИВАЊУ КОНКУРСА ЗАДУЖБИНЕ ЂОКЕ ВЛАЈКОВИЋА

ЗА ПОДРШКУ СТУДЕНТИМА У СТРУЧНОМ И НАУЧНОМ УСАВРШАВАЊУ

Члан 1.

Расписује се Конкурс за доделу 10 (десет) финансијских подршки за стручно и научно усавршавање студената Универзитета у Београду...

Одлука у целини може да се погледа овде (pdf).

Пријава за доделу финансијске подршке у стручном и научном усавршавањуможе да се погледа овде (pdf).

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes