ПосТел 2017

XXXV Симпозијум о новим технологијама у поштанском и телекомуникационом саобраћају, ПосТел 2017, одржаће се 5. и 6. децембра 2017. године, на Саобраћајном факултету у Београду.

Симпозијум организује Одсек за поштански и телекомуникациони саобраћај Саобраћајног факултета. Суорганизатори су: Јавно предузеће “Пошта Србије”, “Телеком Србија” а.д., Регулаторна агенција за електронске комуникације и поштанске услуге (РАТЕЛ), Инжењерска комора Србије и Друштво за телекомуникације. Покровитељи Симпозијума су Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Учесници Симпозијума су реномирани стручњаци из поштанских и телекомуникационих организација, саобраћајни и електро инжењери, економисти, правници и менаџери. На Симпозијуму константно учествује преко 450 учесника. Отварању Симпозијума и његовом раду присуствују највиши представници суорганизатора и државних ресорних органа, уз значајно медијско покривање.

Радови су по позиву и број им је ограничен. Тематику Симпозијума и најкомпетентније ауторе одређује Програмски одбор. Прихваћени радови се штампају у Зборнику, снимају на ЦД-у и постављају на сајту Симпозијума: postel.sf.bg.ac.rs.
U okviru Simpozijuma, pored radnih sekcija, planira se i organizovanje Okruglih stolova.

У оквиру Симпозијума, поред радних секција, планира се и организовање Округлих столова.

IMAGE Милорад Арсенијевић – Балерина: Сећање
Милорад Арсенијевић ( 6. јун 1906 — Београд, 18. март 1987 ) био југословенски фудбалер и фудбалски тренер. Од 1927. до 1936. године одиграо је 52. утакмице за репрезентацију...

Free Joomla! template by Age Themes