Упис на студијске програме


Почиње пријављивање за другу групу, да ће друга група почети са наставом чим се попуни број места. Кандидат који плати пре пре почетка наставе може да плати одједном 30000,00 РСД. Опционо, може да се плати накнада за припремну наставу на рате, тако што се прва рата плаћа у износу од 15000,00РСД уплаћује пре почетка наставе, а следеће две од по 10000,00РСД пре 10. часа (пре четвртог трочаса) и пре 22. часа (пре осмог трочаса).

За часове Припремне наставе можете се пријавити на телефон 011/ 3091-250 или 011/3091-253 или на е-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Жиро рачун Факултета је:

840-1443666-83

прималац:Саобраћајни факултет Београд

Шифра плаћања: 189
Модел: 97

Позиви на број: 20-80
 

Добро дошли на Саобраћајни факултет!


Детаље око припремне наставе из математике за пријем у школску 2018/2019. годину можете пронаћи овде.


 Савладавањем студијског програма Саобраћај студенти стичу компетенције из скупа техничко-технолошких, природно-математичких и друштвених наука. Оспособљени су за примену савремених научних метода: теорије система, теорије управљања, теорије поузданости и ефективности, науке о квалитету, симулационог инжењеринга, научних метода предвиђања, метода процесног приступа, теорије вероватноће и операционих истраживања, специфичних метода истраживања и мерења у транспорту и саобраћају, итд… Одликује их и ефикасност у процесу планирања, пројектовања, експлатације, организације и управљања сложеним организационо - технолошким системима у сектору саобраћаја, транспорта, комуникација и логистике у обиму и специфичностима, зависно од модула на коме су дипломирали.


Упис на основне студије школска 2017/18.

Основне академске студије на Факултету трају четири школске године и вреднују се са 240 ЕСПБ. У прву годину основних академских, које реализује Универзитет у Београду односно Саобраћајни факултет, може да се упише лице које има средње образовање у четворогодишњем трајању. Одговарајуће претходно стечено образовање утврђено је студијским програмом на који се врши упис кандидата. Редослед кандидата за упис у прву годину утврђује се на основу општег успеха постигнутог у средњем образовању и резултата постигнутих на пријемном испиту.


Упис на мастер студије школска 2017/18.

Мастер академске студије на Факултету трају једну школску годину и вреднују се са 60 ЕСПБ. Циљ мастер академских студија на Факултету је школовање стручњака високог образовања у области саобраћаја чијим завршетком се стиче академски назив мастер са назнаком звања другог степена мастер академских студија.


Упис на докторске студије школска 2017/18.

Исход докторских студија треба да буде оспособљеност младих истраживача за самосталан научни рад, истраживање и развој у области саобраћаја, транспорта, комуникација и логистике. Савладавањем овог студијског програма студенти стичу знања, вештине и компетенције за самосталан научно-истраживачки рад који обухвата планирање и пројектовање, управљање, економију, менаџмент, експлоатацију и одржавање, информационе технологије, маркетинг, безбедност, заштиту животне средине, експертизе, операциона истраживања и моделирање у саобраћају, транспорту, комуникацијама и логистици.


upis1m.jpg

УПИС - АКТУЕЛНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ


КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА

Коначна ранг листа свих кандидата (преузмите листу кликом на ову линију текста)

Коначна ранг листа кандидата у програму Афирмативне мере 1 (преузмите листу кликом на ову линију текста)

Коначна ранг листа кандидата у програму Афирмативне мере 2 (преузмите листу кликом на ову линију текста)


Одлука Декана у вези приговора
Након разматрања благовремено уложених жалби на Прелиминарну ранг листу за упис 2017 , све поднете жалбе су одбачене као неосноване. Након периода жалби, периода разматрања жалби, Прелиманарна ранг листа постаје Коначна ранг листа.
Молимо све рангиране студенте који испуњавају услове за упис, да дођу на прозивку према плану прозивке Уписа 2017.
Декан факултета


Поштовани бруцоши,

Саобраћајни факултет објављује Прелиминарну ранг листу свих пријављених кандидата за Упис 2017, коју можете погледати овде.

Саобраћајни факултет објављује Прелиминарну ранг листу за афирмативну меру 1 за Упис 2017, коју можете погледати овде.

Саобраћајни факултет објављује Прелиминарну ранг листу за афирмативну меру 2 за Упис 2017, коју можете погледати овде.

Подношење приговора Декану, на обе листе, се реализује на e-mail: upis@sf.bg.ac.rs или vicedean.std@ sf.bg.ac.rs и то.

Саопштавање одлуке Декана у вези приговора биће на огласној табли и web сајту факултета.

Добродошли на Саобраћајни факултет!


Распоред седења по салама на основу броја пријаве можете преузети кликом на ову линију текста.


Листа пријављених кандидата за Упис 2017, са успехом у средњој школи, коју можете преузети кликом на ову линију текста.

Листа пријављених кандидата за Упис 2017, са успехом у на пробном пријемном из математике, коју можете преузети кликом на ову линију текста.


Тачни одговори задатака на пробном пријемном испиту одржаном 23. 6. 2017.


Отворена врата Саобраћајног факултета будућим бруцошима

Саобраћајни факултет организује Отворена врата за будуће бруцоше, сваког понедељка од 12hдо 15hу кабинету 227.


Квоте за упис

Погледајте информације о квотама за упис.


Следећи час друге групе припремне наставе из математике је у суботу 13. 5.2017.г. у 11.

Информације о томе како се можете прикључити: (011) 3091250


Free Joomla! template by Age Themes