OPEN DAY на Саобраћајном факултету

Позивамо Вас на Саобраћајни факултет Универзитета у Београду,  27. септембра 2018.г., где се први пут организује OPEN DAY/Отворен дан за потенцијалне студенте мастер академских студија и њихове послодавце.

Циљ овог догађаја је упознавање будућих студената са наставницима, модулима, предметима и предностима образовања на мастер академским студијама. Позивамо дипломиране инжењере саобраћаја запослене у вашој компанији да нас посете, али и дипломце других факултета, јер су мастер академске студије могуће и за њих. Презентације модула ће почети након отварања скупа у Сали 128,  на првом спрату, у 10h. Посетиоци, будући студент И послодавци, ће моћи да упознају наставнике на предметима, исход учења и  потенцијална радна места на којима се може радити са завршеним мастер академским студијама.

Подржите своје запослене у намери да се усавршавају уз рад и тако, не само остваре своје амбиције, већ и допринесу успеху и статусу компаније у пословном окружењу сталних промена и иновација. Настава на мастер академским студијама је прилагођена студирању уз рад, што омогућава рад и стручно усавршавање кроз студирање на мастер академским студијама.

Срдачан поздрав

Декански Колегијум

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes