Pregled vesti Centra za razvoj karijere

Drage kolege,

Pred vama je nov pregled vesti iz Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Otpočeli smo realizaciju novog ciklusa kursa Veštine upravljanja karijerom. U ovom semestru sesije se realizuju za studente završne godine Saobraćajnog fakulteta četvrtkom na fakultetu. Pored toga, po prvi put realizujemo ovaj kurs i na daljinu, za grupu studenata Farmaceutskog i Ekonomskog fakulteta na eLearning platformi Računarskog centra Univerziteta u Beogradu. Kurs ima za cilj osposobljavanje studenata za upravljanje karijerom, njihovo pripremanje za uključivanje u tržište rada, kao i pružanje podrške u preuzimanju odgovornosti i aktivne uloge u svom budućem karijernom razvoju. Nadamo se da će pilotiranje realizacije kursa na daljinu omogućiti da ovaj kurs možemo ponuditi još većem broju studenata u narednom semestru.

Otvorili smo javni poziv za učešće studenata u ovogodišnjem ciklusu Univerzitetske radne prakse BGPRAKSA2017 i prijavljivanje studenata traje do 17.aprila 2017. Najviše mesta otvoreno je za studente Pravnog, Ekonomskog i FON-a, ali takođe i za studente Građevinskog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog i još više od dvadeset fakulteta. Novina je i povećani broj mesta za studente Fakulteta veterinarske medicine. Sve detaljne informacije nalaze se na: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2017

Ove nedelje svečano je potpisan ugovor o saradnji Univerziteta u Beogradu i kompanije „NCR d.o.o. Beograd“. Međusobna saradnja podrazumevaće objedinjene aktivnosti na organizaciji i realizaciji studentske prakse za studente Univerziteta u Beogradu a u cilju boljeg povezivanja poslovne i akademske zajednice. Ugovor su potpisali prof. dr Nada Kovačević, prorektor za studije i upravljanje kvalitetom, i gospodin Vladan Živanović, direktor NCR Srbija. Ispred Univerziteta u Beogradu, nosilac saradnje sa kompanijom NCR biće Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Više detalja o pomenutim događajima i predstojećim aktivnostima možete pogledati na našem sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

U produžetku možete pogledati izbor aktuelnih vesti vezanih za prilike za praksu, posao, volontiranje, nagradne konkurse i obuke.

Vesti iz Centra za razvoj karijere

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes