Radionica „When you drive, never drink“ na našem fakultetu

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da budete deo radionice koju kompanija HEINEKEN Srbija, u saradnji sa Komitetom za bezbednost saobraćaja, sprovodi u okviru kampanje „When you drive, never drink“, na fakultetima Beogradskog Univerziteta.

Radionica na našem fakultetu će se održati u četvrtak 16.11.2017. godine, u sali 128 na prvom spratu, u periodu od 13.00 do 14.00 časova.

O važnosti odgovorne konzumacije i odgovornog ponašanja govoriće predstavnik kompanije HEINEKEN Srbija, Goran Stupar, predstavnici Komiteta za bezbednost saobraćaja, Damir Okanović i Milan Božović, kao i najpoznatiji srpski stručnjak iz oblasti automobilizma i saobraćaja i osnivač nacionalne vozačke akademije NAVAK, Mladen Alvirović.

Na radionici ćete kroz razgovore sa uspešnim ljudima iz sveta automobilizma, saobraćaja i javnog života čuti upečatljive primere iz realnih situacija u saobraćaju, koje će vam ostati kao podsetnik da nikada ne upravljate vozilom pod dejstvom alkohola.

Tokom radionice imaćete i priliku da probate naočare koje simuliraju vid pod dejstvom alkohola i da proverite brzinu svojih refleksa onako kako to rade profesionalni vozači na specijalnoj Champion Reaction BATAK mašini.
One sa najbržim refleksima očekuju i interesantne nagrade.
Dobro došli!

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes