Saradnja aerodroma "Nikola Tesla" i Saobraćajnog fakulteta

Aerodrom "Nikola Tesla" i Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu su 03.06.2018.g.potpisali sporazum o saradnji, koji će ih, još više približiti zajedničkom cilju da vazdušni saobraćaj u Srbiji ostane na vrhunskom nivou.

Dokument o strateškom partnerstvu potpisali su dekan fakulteta prof. dr Nebojša Bojović i v.d. generalni direktor aerodroma Saša Vlaisavljević.

"Strateška saradnja sa Saobraćajnim fakultetom logičan je korak u vreme kada Aerodrom 'Nikola Tesla' beleži najbolje rezultate u prometu saobraćaja. Razmena iskustava i praktična primena znanja sa ciljem unapređenja struke u oblasti vazdušnog saobraćaja je imperativ, posebno imajući u vidu planove za dalju ekspanziju vazdušnog saobraćaja u Srbiji.", izjavio je Vlaisavljević.

"Kao saobraćajni inženjer, ponosan sam što sam u prilici da budem potpisnik ovakvog dokumenta, a kao direktor beogradskog aerodroma srećan sam što će mlade kolege doprineti našim naporima da Aerodrom 'Nikola Tesla' postane još bolje pozicioniran u trci sa svetskim aerodromima", izjavio je Vlaisavljević..

Dekan Saobraćajnog fakulteta prof. dr Nebojša Bojović je rekao da je potpisivanje ovog sporazuma od velikog značaja za fakultet, s obzirom na to da otvara mogućnost da studenti stiču praktična znanja u najvažnijoj vazdušnoj luci u regionu.

"Za naš fakultet od velikog značaja će biti i činjenica da će eksperti Aerodroma kao predavači moći da prenesu svoja iskustva budućim saobraćajnim inženjerima. Ovaj sporazum otvara mogućnost i zajedničkog učešća na projektima na unapređenju saobraćaja", rekao je dekan Bojović.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes