Saradnja niškog Aerodroma i beogradskog Saobraćajnog fakulteta - Televizija Kopernikus TV K::CN

Stečena znanja i naučene veštine studenti Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu od danas će moći da primene i pokažu na Aerodormu Konstantin Veliki u Nišu. Saradnja Fakulteta i Aerodroma podjednako je značajna i za zaposlene na Aerodormu i za studente, kojima daljina neće predstavljati problem, jer na ovom Fakultetu studira i veliki broj studenata iz južne Srbije, istaknuto je prilikom potpisivanja Memoranduma o saradnji.

Potpisivanjem Memoranduma o saradnji Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu za studente završnih godina ovog fakulteta stvorena prilika da kroz susret sa realnim problemima steknu praktično iskustvo. Prednost studenata Saobraćajnog fakulteta, koji su zaposleni u vazduhoplovnoj industriji, je višestruka, ističe jedan od bivših studenata ovog Fakulteta i zaposleni na niškom Aerodormu Mladen Stanković, i dodaje da će praksa biti od koristi studentima.

Razmena ideja, iskustva i znanja biće primarni cilj ove saradnje, koju direktor niškog Aerodroma ocenjuje kao veoma značajnu. Istog je mišljenja i dekan Saobraćajnog fakutleta u Beogradu, koji kaže da je ovo prilika i za sprovođenje strateških projekata.

Saobraćajni fakultet je najstariji fakultet ove vrste u regionu jugo-istočne Evrope i jedini koji ima sveobuhvatne programe obrazovanja stručnjaka iz oblasti saobraćaja, transporta, komunikacija i logistike, istakli su predstavnici ovog Fakulteta.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes