Program «Kadar da budem kadar»

kdbk plakat1

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje za studente završnih godina i diplomce Univerziteta u Beogradu program «Kadar da budem kadar».

Program «Kadar da budem kadar» predstavlja seriju treninga koje vode stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, a s ciljem unapređenja veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada.

Do sada je uspešno realizovano trineast ciklusa treninga. Četrnaesti ciklus je planiran za period od 17.12. do 21.12.2018. godine i biće posvećen sledećim temama: Timski rad i generisanje ideja, Lična efikasnost, Poslovna komunikacija, Kreativnost i inovacije, Nove metode upravljanja ljudima.

Planirano je da program pohađa 30 visoko motivisanih mladih ljudi, studenata i diplomaca Univerziteta u Beogradu, koji će po okončanju programa dobiti jedinstveni sertifikat o pohađanju treninga.

Više informacija i formular za prijavljivanje nalaze se na linku: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kadar-da-budem-kadar

Rok za prijavu je sreda, 12. decembar 2018. godine.

Više informacija možete pronaći ovde.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes