PosTel 2017

XXXV Simpozijum o novim tehnologijama u poštanskom i telekomunikacionom saobraćaju, PosTel 2017, održaće se 5. i 6. decembra 2017. godine, na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu.

Simpozijum organizuje Odsek za poštanski i telekomunikacioni saobraćaj Saobraćajnog fakulteta. Suorganizatori su: Javno preduzeće “Pošta Srbije”, “Telekom Srbija” a.d., Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL), Inženjerska komora Srbije i Društvo za telekomunikacije. Pokrovitelji Simpozijuma su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Učesnici Simpozijuma su renomirani stručnjaci iz poštanskih i telekomunikacionih organizacija, saobraćajni i elektro inženjeri, ekonomisti, pravnici i menadžeri. Na Simpozijumu konstantno učestvuje preko 450 učesnika. Otvaranju Simpozijuma i njegovom radu prisustvuju najviši predstavnici suorganizatora i državnih resornih organa, uz značajno medijsko pokrivanje.

Radovi su po pozivu i broj im je ograničen. Tematiku Simpozijuma i najkompetentnije autore određuje Programski odbor. Prihvaćeni radovi se štampaju u Zborniku, snimaju na CD-u i postavljaju na sajtu Simpozijuma: postel.sf.bg.ac.rs.
U okviru Simpozijuma, pored radnih sekcija, planira se i organizovanje Okruglih stolova.

U okviru Simpozijuma, pored radnih sekcija, planira se i organizovanje Okruglih stolova.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes