Obaveštenje za studente osnovnih akademskih studija koji od školske godine prvog upisa nisu regulisali status u najmanje jednoj školskoj godini

Studenti osnovnih akademskih studija koji od školske godine prvog upisa na Fakultet nisu regulisali status u najmanje jednoj školskog godini, odnosno, nisu upisali bar jednu školsku godinu a žele da nastave studije mogu da se prijave za reupis na isti studijski program samo u statusu samofinansirajućeg studenta, bez polaganja prijemnog ispita.

Prijava za reupis će se obavljati od 7. do 13. septembra 2017. godine u Studentskoj službi. Svim prijavljenim studentima će priznavanje položenih ispita po nastavnom planu i programu iz Akreditacije 2014 obaviti Komisija za osnovne akademske studije i verifikovati Nastavno-naučno veće na prvoj narednoj sednici. Nakon formiranja Odluke Nastavno-naučnog veća vršiće se upis studenata u školsku 2017/18. godinu.

Potrebna dokumenta za prijavu:
- indeks,
- uverenje o položenim ispitima,
- prijava za reupis u Studentskoj službi,
- dokaz o uplati od 8.000,00 dinara na račun Saobraćajnog fakulteta broj 840-1443666-83, uz poziv na broj 22-90 (može se uplatiti na šalteru Pošte u holu Fakulteta).

Free Joomla! template by Age Themes