Besplatni treninzi Ministarstva omladine i sporta za studente

Besplatni treninzi studenata svih godina koji se održavaju na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu u okviru projekta „Prediktivno zapošljivanje mladih“ finansiranog od strane Ministarstva Omladine i Sporta Republike Srbije, a u organizaciji udruženja „Centar za poslovne treninge“.

U skladu sa današnjim zahtevima tržišta i samih kompanija u cilju postizanja boljih rezultata i zapošljavanja što kvalitetnijeg kadra sa jedne strane i smanjenja stope nezaposlenosti sa druge strane nastao je pomenuti projekat, kako bi mladim ljudima pomogao u pronalaženju prvog posla i lakšem pristupanju tržištu rada. Projekat je koncipiran u toku tri nedelje, gde će studentima interaktivna predavanja izložiti eminentni profesori Beogradskog univerziteta sa iskustvom u privredi. Studenti će se susresti u prvoj nedelji sa veštinama prezentacije, komunikacije i asertivne komunikacije, pregovaranja, davanja i primanja povratne informacije, poslovno ponašanje i bonton, poslovna korespodencija i komunikacija. Zatim će u drugoj nedelji stečeno znanje i veštine primeniti u radu sa kompanijama na rešavanju studija slučaja, dok će tokom treće nedelje proći simulaciju intervjua za posao sa profesionalnim "HP"-om.

Sve potrebne detalje oko projekta/konkursa pronaći ćete u dokumentu ovde ili na sledećoj adresi: http://www.poslovnitrening.rs/projekat-prediktivno-zapo%C5%A1ljavanje-mladih.html

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes