„Jane’s ATC Award” za 2019. za projekat COCTA

Projekat COCTA (www.cocta-project.eu), čiji je koordinator bio Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu, osvojio prestižnu nagradu „Jane’s ATC Award” za 2019. godinu, u kategoriji “Inovacija”. Nagrada je dodeljena na Svetskom kongresu upravljanja vazdušnim saobraćajem (World ATM Congress), održanom u Madridu 12-14. marta 2019.

Jane’s ATC Award je godišnja nagrada koja se od 2001. godine dodeljuje za izuzetne doprinose u oblasti kontrole letenja i upravljanja vazdušnim saobraćajem. Žiri su ove godine činili predstavnici Međunarodne organizacije civilnog vazduhoplovstva (ICAO), EUROCONTROL-a, Federalne uprave za vazduhoplovstvo SAD, Međunarodne organizacije vazduhoplovnih prevozilaca (IATA), Međunarodne federacije asocijacija kontrolora letenja (IFATCA) i SESAR Deployment Manager-a.

Vest na zvaničnom sajtu Jane’s nalazi se na sledecem linku: http://www.janesairport360.com/article/11439/high-fliers-gain-recognition-in-madrid, a u prilogu je i skeniran sertifikat dodeljen COCTA timu kao i dokument sa kratkim prikazom ovogodišnjih pobednika i ostalih kandidata.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes