Izložba oldtajmera i električnih automobila 2024 – “Tragovi prošlosti na putu budućnosti” - 20.4.2024. godine, od 10 časova

Nakon uspešno održane “Izložbe oldtajmera i električnih automobila 2023”, Univerzitet u Beogradu – Saobraćajni fakultet nastavlja sa ovom tradicijom i ove godine organizuje skup „Izložba oldtajmera i električnih automobila 2024”, sa sloganom - Tragovi prošlosti na putu budućnosti.

Cilj nam je da na platou ispred Saobraćajnog fakulteta (Voždovac, Vojvode Stepe 305) okupimo najsavremenija rešenja elektromobilnosti renomiranih svetskih proizvođača, kao i automobile koji će na reprezentativan način predstaviti epohu automobilizma koja je iza nas.

Pored izlaganja modela automobila na platou ispred zgrade, u prostorijama Fakulteta biće organizovana predavanja i panel diskusija „Izazovi i mogućnosti razvoja električne mobilnosti u Srbiji”.

U sklopu manifestacije biće organizovana izložba fraktalnih crteža dece sa invaliditetom iz udruženja „Plava školjka”, kao i humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava za podršku rada udruženja.

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da budete deo ovog skupa i nastavite da učestvujete u izgradnji naše zajedničke tradicije.

Preuzmite agendu skupa (PDF dokumet)

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes