Potrebni volonteri za Beogradski maraton 2024.

Privredna komora Srbije kao suorganizator 37. Comtrade Beogradskog maratona raspisuje konkurs za Eko volontere potrebne za realizaciju Maratonskog Ploging izazova. Beogradski maraton kao prestižno i najmasovnije sportsko takmičenje u Srbiji biće održan u nedelju 28. aprila 2024. godine uz učešće rekordnih 13.000 sportista iz 70 zemalja, kao i dve hiljade ljudi zaduženih za organizaciju.

Koga tražimo?

Tražimo volontere koji su posvećeni zaštiti životne sredine, imaju timski duh i spremni su da pomognu u čišćenju grada. Eko volonteri biće angažovani tokom održavanja maratona, u periodu od 8 do 16 časova kao podrška učesnicima Ploging izazova u prikupljanju ambalažnog otpada u džakove, za evidentiranje rezultata Eko družina i komunikaciju u Eko štabu. Organizator će obezbediti majice, osveženje, i zahvalnice, kao i odgovarajuću novčanu nagradu u skladu sa individualnim doprinosom volontera.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave do petka, 19. aprila u ponoć ovde. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju u ponedeljak, 22.04.2024. u prostorijama PKS ili 23.04.2024. online.

Više informacija o Maratonskom Ploging izazovu možete pronaći u prilogu (pdf).

Kontakt osoba za dodatne informacije je Ivana Putnik, viši savetnik za cirkularnu ekonomiju PKS

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes