Poziv za učešće na radionici „Osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja"

Privredna komora Srbije, organizacija Climate-KIC i projekat “Lokalni razvoj otporan na klimatske promene“ koji sprovode Ministarstvo zaštite životne sredine RS i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) pozivaju Vas na radionicu „Osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja“ 01.06.2018. u Beogradu.

Radionice su namenjene studentima završnih godina na prirodno-matematičkim, inženjerskim, tehničkim i tehnološkim fakultetima; kao i studentima na ekonomskim i drugim fakultetima (npr. organizacione nauke i/ili druge društvene nauke). Realizovaće ih tim trenera iz organizacije Climate Innovation Hub. Cilj radionica je osmišljavanje i detaljnija razrada poslovnih ideja, koje se oslanjaju na oblasti njihovih osnovnih studija, a koje mogu da doprinesu realizaciji ciljeva održivog razvoja i borbe protiv klimatskih promena. U oblastima prirodnih i tehničkih nauka postoji veliki neiskorišćeni potencijal za razvoj takvih poslovnih ideja, a istovremeno veštine i znanja koja se odnose na osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja nedostaju upravo studentima u ovim oblastima. Primenom inovativnih metoda i tehnika, želimo da utičemo na studente da znanja iz svojih primarnih oblasti pretoče u poslovne ideje, koje ih mogu inspirisati da pozitivno utiču na okruženje i zajednicu u kojoj žive.

Prva u nizu od četiri radionice biće održana u petak, 01. juna 2018. od 9,00 do17,00 sati u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1 (učionica u potkrovlju), zatim u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Nacrt agende dostavljamo u prilogu imejla. Prijava učešća vrši se putem linka https://goo.gl/xom1bK najkasnije do četvrtka, 31. maja 2018. Učešće na radionici je besplatno.

Nacrt programa radionice OSMIŠLjAVANjE I RAZVOJ POSLOVNIH IDEJA možete pogledati ovde.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes