Позив за учешће на радионици „Осмишљавање и развој пословних идеја“

Привредна комора Србије, организација Climate-KIC и пројекат “Локални развој отпоран на климатске промене“ који спроводе Министарство заштите животне средине РС и Програм Уједињених нација за развој (УНДП) позивају Вас на радионицу „Осмишљавање и развој пословних идеја“ 01.06.2018. у Београду.

Радионице су намењене студентима завршних година на природно-математичким, инжењерским, техничким и технолошким факултетима; као и студентима на економским и другим факултетима (нпр. организационе науке и/или друге друштвене науке). Реализоваће их тим тренера из организације Climate Innovation Hub. Циљ радионица је осмишљавање и детаљнија разрада пословних идеја, које се ослањају на области њихових основних студија, а које могу да допринесу реализацији циљева одрживог развоја и борбе против климатских промена. У областима природних и техничких наука постоји велики неискоришћени потенцијал за развој таквих пословних идеја, а истовремено вештине и знања која се односе на осмишљавање и развој пословних идеја недостају управо студентима у овим областима. Применом иновативних метода и техника, желимо да утичемо на студенте да знања из својих примарних области преточе у пословне идеје, које их могу инспирисати да позитивно утичу на окружење и заједницу у којој живе.

Прва у низу од четири радионице биће одржана у петак, 01. јуна 2018. од 9,00 до17,00 сати у згради Ректората Универзитета у Београду, Студентски трг 1 (учионица у поткровљу), затим у Новом Саду, Нишу и Крагујевцу. Нацрт агенде достављамо у прилогу имејла. Пријава учешћа врши се путем линка https://goo.gl/xom1bK најкасније до четвртка, 31. маја 2018. Учешће на радионици је бесплатно.

Нацрт програма радионице ОСМИШЉАВАЊЕ И РАЗВОЈ ПОСЛОВНИХ ИДЕЈА можете погледати овде.

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes