Позив за попуњавање упитника за потребе међународног пројекта EUROSTUDENT

Поштовани студенти,

Позивамо Вас да попуните упитник за потребе међународног пројекта EUROSTUDENT. У оквиру овог упитника биће Вам постављена питања у вези животног стандарда, мобилности, перспективе у погледу запошљивости, као и задовољства студијама. Оnline верзији упитника можете приступити кликом на линк https://upitnik.rcub.bg.ac.rs/index.php/493649?lang=sr-Latn.

Пројекат EUROSTUDENT и подаци који ће бити прикупљени у оквиру њега од значаја су јер омогућавају поређење студирања и живота студената у Србији са стањем у другим европским земљама. Поред тога, бићемо у прилици да идентификујемо позитивне и негативне стране студирања у Србији, и на тај начин, у складу са резултатима, предложимо нека решења или кораке за будуће побољшање студентског статуса.

За попуњавање упитника биће Вам потребно око 20 минута. Молимо Вас да питања пажљиво прочитате и одговорите у складу са упутством. Одговори су у потпуности анонимни – не постоји могућност да знамо ко је попунио анкету, нити да повежемо Ваше одговоре са Вама. Прикупљени подаци биће употребљени искључиво у сврху истраживања.

За сва додатна питања и коментаре, можете нам се обратити путем мејла, на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes