Завршен је упис на Саобраћајни факултет. Попуњена су сва места.


Ранг последњег уписаног кандидата је 461 са 67.10 бодoва.

Неће се вршити упис у другом уписном року за буџетске и самофинансирајуће студенте и афирмативну меру 1 и афирмативну меру 2.

Други уписни рок ће се реализовати само за афирмативну меру 3.

Конкурс за истраживање и научну сарадњу

Француско-српски програм

Павле Савић 2018-2019

Истраживачи из научно-истраживачких институција у Француској или у Србији, конкуришите за заједнички пројекат у оквиру програма “Павле Савић, партнерства Hubert Curien “ како бисте развили сарадњу између својих институција.

Све научне области, рачунајући и хуманистичке и друштвене науке, обухваћене су овим програмом.

 Крајњи рок за подношење кандидатура: 31. јули 2017.

Више о условима конкурса www.institutfrancais.rs

Носиоци програма: Министарство просвете, науке и технолошког развоја у Србији, док га у Француској спроводе Министарство иностраних послова и међународног развоја и Министарство просвете, високог образовања и истраживања, у сарадњи са Француским институтом у Србији.

Апликација за конкурисање доступна на сајтовима:
За екипе из Француске : www.campusfrance.org рубрика “appel à candidatures“
За екипе из Србије : www.mpn.gov.rs/medjunarodna-naucna-saradnja/francuska

Контакт у Француском институту . Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Лето је увелико почело. Време је за одмор и летњи распуст. Ове године он ће трајати у периоду од 17. jулa  дo 25. aвгустa 2017. У овом пeриoду зajeдничкe службe Фaкултeтa рaдиће скрaћeнo и то у периоду oд 9-13 сати.

Нaкoн истeкa гoдишњeг oдмoрa, свe нaстaвнe и нeнaстaвнe aктивнoсти нaстaвљajу сe прeмa усвojeнoм Кaлeндaру aктивнoсти, пoчeвши oд 28. aвгустa 2017. године.

19. јуна 2017.те године Универзитет у Београду – Саобраћајни факултет је потписао Споразум о пословно-техничкој сарадњи са Делта Транспортни систем – ДТС доо. У оквиру Споразума предвиђена је сарадња Факултета и ДТС у циљу приближавања студентима Факултета праксе и теорије из свих области које покрива портфолио ДТС, затим унапређење знања студената кроз примере добре праксе и сарадња Факултета и ДТС у циљу заједничких пројеката и промовисања заједничких интереса.

Отвара се следећи конкурсни рок за Еrasmus+ мобилности на платформи MOBION: http://mobion.bg.ac.rs од 14. јула 2017. до 20. октобра 2017. године за одлазак на партнер универзитете од фебруара 2018. године .

Боравак на партнер универзитету планирати од марта 2018. до 31. јула 2018.

Предстојећи догађаји

05 дец 2017
ПосТел 2017
06 дец 2017
ПосТел 2017
IMAGE Милорад Арсенијевић – Балерина: Сећање
Милорад Арсенијевић ( 6. јун 1906 — Београд, 18. март 1987 ) био југословенски фудбалер и фудбалски тренер. Од 1927. до 1936. године одиграо је 52. утакмице за репрезентацију...

Free Joomla! template by Age Themes