О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
СТИПЕНДИЈЕ И КРЕДИТИ ШК.2018/19.Г.

ПРИМЕДБЕ НА ЛИСТУ
ДОСТАВИТИ СТУДЕНТСКОЈ СЛУЖБИ
најкасније
до 14. децембра 2018. године
до 13 часова
листа студената се налази на огласној табли Факултета и сајту UniCredit banke.
Уколико нису тачно наведени неки од елемената за бодовање, студенти треба да доставе документоване приговоре. Приговори који нису документовани неће се разматрати
(образац за приговоре се налази у Студентској служби)

Расписан је "IAESTE" конкурс за стручну праксу и усавршавање у иностранству у току 2018. године.

Више детаља, односно услове конкурса и "оn-line" пријаву можете пронаћи на сајту: http://www.iaeste.ac.rs/

Детаље конкурса можете видети овде.

Конкурс траје до 14.12.2018. године.

НАПОМЕНА: За студенте који имају могућност да преко Студентских сервиса својих факултета обезбеде списак положених испита са оценама неће бити

потребно да, приликом верификације пријаве у канцеларији "IAESTE"-а, достављају уверења о положеним испитима.

kdbk plakat1

Са задовољством вас обавештавамо да Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује за студенте завршних година и дипломце Универзитета у Београду програм «Кадар да будем кадар».

Програм «Кадар да будем кадар» представља серију тренинга које воде стручњаци из области људских ресурса, а с циљем унапређења вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада.

До сада је успешно реализовано тринеаст циклуса тренинга. Четрнаести циклус је планиран за период од 17.12. до 21.12.2018. године и биће посвећен следећим темама: Тимски рад и генерисање идеја, Лична ефикасност, Пословна комуникација, Креативност и иновације, Нове методе управљања људима.

Планирано је да програм похађа 30 високо мотивисаних младих људи, студената и дипломаца Универзитета у Београду, који ће по окончању програма добити јединствени сертификат о похађању тренинга.

Више информација и формулар за пријављивање налазе се на линку: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kadar-da-budem-kadar

Рок за пријаву је среда, 12. децембар 2018. године.

Више информација можете пронаћи овде.

Одлуку о расписивању Конкурса за доделу стипендија фондације „Нови добротвори Универзитета у Београду“ за школску 2018/2019. годину можете погледати овде.

Одлуку о расписивању Конкурса за доделу стипендије Фондације Милана Стефановића-Смедеревца и супруге Даринке за школску 2018/2019. годину можете погледати овде.

Одлуку o расписивању Конкурса за доделу стипендије задужбине Љубице М. Здравковић за школску 2018/2019. годину можете погледати овде.

IMAGE Милорад Арсенијевић – Балерина: Сећање
Милорад Арсенијевић ( 6. јун 1906 — Београд, 18. март 1987 ) био југословенски фудбалер и фудбалски тренер. Од 1927. до 1936. године одиграо је 52. утакмице за репрезентацију...

Free Joomla! template by Age Themes