Студенти треће и четврте године Одсека за логистику били су у стручним посетама логистичким компанијама: Milšped, Nelt, Phoenix, Kuehne Nagel, Cargo partner i Ralu логистика. У току посете студенти су добили драгоцене информације о самим компанијама и упознали се са логистичким услугама, процесима и активностима.

Са менаџметом компанија, договрени су конкретни модели сарадње везане за истраживање и израду пројектних задатака и завршних радова, менторски рад, обављање стручне праксе и запошљавање студената.

Посете су реализоване као део редовне сарадње Саобраћајног факултета и наведених компанија. Најискреније се захваљујемо компанијама на гостопримству, одвојеном времену, посвећености и подршци коју пружају студентима и Факултету.

 

KUEHNE NAGEL  2
KUEHNE NAGEL 1
Milsped 1
PHOENIX 1
PHOENIX 2
RALU Logistika 1
Milsped 2
CARGO PARTNER
NELT

Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду реализоваће онлајн курс под називом ВЕШТИНЕ УПРАВЉАЊА КАРИЈЕРОМ на Moodle платформи Рачунарског Центра Универзитета у Београду.

Курс траје пет недеља и осмишљен је тако да студенти могу да му приступају када и где њима одговара. Састоји се од различитих вежби, видео и аудио материјала, задатака, ресурса за читање, који заједно чине јединствени пакет чији је основни циљ да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржште рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју.

Који су моји квалитети? Како видим своју каријеру? Које опције ми стоје на располагању? Како се постављају каријерни циљеви? Како и где могу да тразим посао? Како да се успешно представим послодавцу?

Ако су ово нека од питања која постављате себи, одговор можете добити на онлајн курсу Вештине управљања каријером који ће први пут од кад се реализује бити отворен за све заинтересоване студенте факултета Универзитета у Београду. Курс је конципирао тим Центра за развој каријере, и успешно се реализује у “живој” и онлајн форми од 2015. године.

Почетак курса је 28.маја, а пријава је могућа до краја друге недеље од почетка курса на линку www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

Све испитне обавезе на основним и мастер студијама везане за израду и одбрану Завршних и Мастер радова у школској 2017/18 години се морају завршити закључно са 30.9.2018. године.

Обавештавају се сви студенти, који планирају да одбране Завршни рад до 30.9.2018.г.,  а остало им је неположених мање од пет испита из наставног плана и програма по коме студирају, да морају да аплицирају у студентској
служби за отварање и анализирање досијеа студента што пре, ради провере испитних пријава.

Поред тога  студенти могу чим су стекли 200 ЕСПБ да  узму тему код изабраног Ментора и почну са израдом Завршног рада на Основним академским студијама.

Због акције давања крви која се одвија у уторак 3.4. 2018.г. у учионицама 017 и 016, планиране вежбе из учионице 016:

· ТЕХНОЛОГИЈА ТРАНСПОРТА ПУТНИКА и

· РЕГУЛИСАЊЕ И УПРАВЉАЊЕ САОБРАЋАЈНИМ ТОКОВИМА - РЕГУЛИСАЊЕ
САОБРАЋАЈА, се дислоцира у учионицу 015.

Вежбе из предмета НАЦРТНА ГЕОМЕТРИЈА уторком од 08:15х -1000 из учионице 017
су дислоциране у учионицу 013.

Вежбе из предмета НАЦРТНА ГЕОМЕТРИЈА уторком од 10:15х -1200 из учионице 017
су дислоциране у учионицу 217.

Вежбе из предмета ОСНОВИ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОНИХ СИСТЕМА уторком од 12:15х -1300
из учионице 017 дислоциране су у учионицу 013.

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2018.

Free Joomla! template by Age Themes