Институт за трансфузију крви Србије редовно организује акције добровољног давања крви на свим факултетима, високим школама Београдског универзитета и Универзитета Уметности.

Институт за трансфузију крви Србије организује акцију давања крви на Саобраћајном факултету у понедељак 08. 04. 2024.г. од 10 до 15 часова у учионици 017.

Једино заједничким ангажманом можемо прикупити довољне количине крви за лечење болесних и повређених којима је крв једини лек.

Занима те како на најбољи начин да представиш себе у пријавном документу за посао, праксу, стипендије? Желиш да сазнаш које су најчешће грешке у радној биографији и како да их избегнеш?

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду и реномиране компаније гостују на Саобраћајном факултету у оквиру програма CV“ клиника на твом факултету. Позивамо те да нам се придружиш, понесеш свој „CV“ и чујеш вредне савете од послодаваца.

Програм је планиран за 8. март у сали број 128 од 12 до 15 часова.

Поред тога, имаћеш прилику да поставиш питања, директно комуницираш са послодавцима и створиш важне контакте за будућност.

Попуни формулар за пријаву на линку испод и осигурај своје место https://forms.office.com/e/xUKmaAPkg7

Видимо се ускоро!

Са задовољством обавештавамо студенте и запослене да ће се 16. јануара у 12:00 часова одржати презентација апликације KINTO Join у сали 128 на Саобраћајном факултету. Ова иновативна платформа биће представљена од стране компаније Shared Mobility d.о.о. Саобраћајни факултет поносно постаје прва образовна институција у овом делу Европе која ће омогућити својим запосленима и студентима коришћење апликације KINTO Join.

KINTO Join представља платформу посвећену мотивацији и организацији одрживих начина путовања, са фокусом на смањење емисија и трошкова током транспорта. Ова апликација повезује колеге и студенте на основу њихових путања од куће до посла или факултета, радних распореда и навика. KINTO Join се издваја као више од стандардног решења за организовање заједничке вожње, јер не само да умањује притисак на паркинг простор, већ и доприноси смањењу гужви, промовише одрживу мобилност и подржава акције пословних и других организација усмерене ка одрживом развоју.

12. децембра са почетком у 14 сати у свечаној сали 128 Саобраћајног факултета у ул. Војводе Степе 305, Београд, одржаће се презентација пројекта изградње метроа, коју ће реализовати представници ЈКП ''Београдски метро и воз''. На презентацији ће, осим пројекта изградње, бити приказане и могућности и потенцијали сарадње наставника, сарадника и студената Саобраћајног факултета са ЈКП ''Београдски метро и воз''.

Дана 02.11.2023. од 13h до 15h  у сали 128, први спрат, биће организовано прадавање Делта Холдинг-а.

👩‍💻 Менторство – Имаћеш свог ментора који ће те научити како функционише пословни свет. Он ће ти пружити подршку, нова знања и искуства. ​

💸 Плата – У току ових годину дана радићеш пуно радно време, а примаћеш и плату јер ово није још једна у низу неплаћених пракси, ово је прави посао. ​

📚 Едукације, тренинзи и радионице – Програм Млади лидери је специјално осмишљен тако да се свакодневно ради на стицању знања и унапређивању вештина полазника. ​

🔄 Ротације – Уколико ниси скроз сигуран/а шта желиш, не брини! Током програма имаш могућност да истражиш различите делове бизниса.

У уторак 31.10.2023. године од 14 часова, у свечаној сали Саобраћајног факултета (128) одржаће се стручно предавање за све љубитеље ваздухопловства:

Mina Boström Nakićenović

Chief Technology Officer at Flightradar24

“Завирите у срце Flightradar24-а”

 

Gustav Boström

Software Developer at Navigraph

“Large scale interactive map production for flight simulators”

Flightradar24: Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes