Реферат Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање доцента за ужу научну област „Теорија саобраћајног тока, капацитет и вредновање друмских саобраћајница“ може да се погледа овде (pdf).

Сажетак реферата Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање доцента за ужу научну област „Теорија саобраћајног тока, капацитет и вредновање друмских саобраћајница“ може да се погледа овде (pdf).

Обавештење о доступности овог извештаја може да се погледа овде (pdf).

Изјава кандидата о изворности може да се погледа овде (pdf).

Записник о одржаном приступном предавању кандидата може да се погледа овде (pdf).

Извештај Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање редовног професора за ужу научну област „Терминали у саобраћају и транспорту“ може да се погледа овде (pdf).

Сажетак извештаја Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање редовног професора за ужу научну област „Терминали у саобраћају и транспорту“ може да се погледа овде (pdf).

Изјава кандидата о изворности може да се погледа овде (pdf).

Обавештење о доступности наведеног извештаја може да се погледа овде (pdf).

 

Извештај Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање редовног професора за ужу научну област “Планирање, моделирање, експлоатација, безбедност и еколошка заштита у железничком саобраћају и транспорту” може да се погледа овде (pdf).

Сажетак извештаја Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање редовног професора за ужу научну област “Планирање, моделирање, експлоатација, безбедност и еколошка заштита у железничком саобраћају и транспорту” може да се погледа овде (pdf).

Обавештење о доступности наведеног извештаја може да се погледа овде (pdf).

Изјава кандидата о изворности може да се погледа овде (pdf).

Извештај комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање ванредног професора за ужу научну област „Планирање саобраћаја и саобраћајне инфраструктуре“ може да се погледа овде (pdf).

Сажетак извештаја комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање ванредног професора за ужу научну област „Планирање саобраћаја и саобраћајне инфраструктуре“ може да се погледа овде (pdf).

Изјава кандидата о изворности може да се погледа овде (pdf).

Обавештење о доступности овог извештаја може да се погледа овде (pdf).

Извештај Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање редовног професора за ужу научну област „Индустријска логистика, ланци снабдевања и складишни системи“ може да се погледа овде (PDF).

Сажетак Извештаја Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање редовног професора за ужу научну област „Индустријска логистика, ланци снабдевања и складишни системи“ може да се погледа овде (PDF).

Изјава кандидата о изворности може да се погледа овде (PDF).

Обавештење о доступности извештаја може да се погледа овде (PDF).

Извештај Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање ванредног професора за ужу научну област „Економија и маркетинг у саобраћају и транспорту“ може да се погледа овде (PDF).

Сажетак Извештаја Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање ванредног професора за ужу научну област „Економија и маркетинг у саобраћају и транспорту“ може да се погледа овде (PDF).

Обавештење о доступности овог извештаја може да се погледа овде (PDF).

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes