Анонимно анкетирање наставника и сарадника

У циљу унапређења квалитат наставе, молим студенте да приступе анонимном анкетирању наставника и сарадника у летњем семестру шк. 2018/2019, ради оцене педагошког рада наставника и сарадника.

Анализама је установљено да сви студенти који слушају предавања и вежбе не оцењују  наставнике и сраднике код којих су слушали предвања и вежбе. Проценат анкета је око 30% што је недовољно за оцену квалитета наставе. Поједини  наставници и сарадници су не оцењени .

На основу ових резултата, анонимну анкету наставника и сарадника у летњем семестру 2018/2019.г. која почиње  20.05.2019.г. и  завршава се 27.05.2019.г., студенти су обавезан да обаве  у просторијама РЦСФ или од куће/дома (уз узимање кода који се мора преузети у просторијама РЦСФ на трећем спрату Факултета) .Студенти који су пријавили слушање и полагање предмета за 2018/2019 академској години, су дужни и да обаве целокупну анкету (оцена на сва питања) барем једног наставника и барем једног сарадника анагажованог на том предмету, који је студент пријавио за слушање и полагање у 2018/2019 академској години.

Студент који не обави целокупну анкету педагошког рада наставника и сарданика, не мозе пријавити испите за полагање у јунском, јулском  августовском и септембарском испитном року.

Студент који је уписани на два модула, морају обавити анкету на свим  модулима на којима студирају.

Технологија оцењивања предагошког рада наставника и сарадника  је истоветна као до сада, а анонимност је загарантована. Након комплетирања анкете,  студенту се у електронском индексу  појављује информација да је студент обавио обавезну активност анкете и студент може након тога пријавити испите  у јунском испитном року и свим осталим роковима у текућој школског години.

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes