Пети наградни конкурс фонда „Светлане Ђурђевић Лукић“

Студенти основних, специјалистичких, мастер и докторских студија Саобраћајног факултета се позивају да узму учешће у петом наградном конкурсу фонда „Светлане Ђурђевић Лукић“ из области људске безбедности и доставе своје радове до 30. септембра 2021. године.

Полазећи од основне идеје покретања наградног конкурса - несигурности и рањивост појединца у XXI веку, као и све заступљенију експлоатацију вештачке интелигенције у друштвеним појавама и процесима, овогодишњи наградни конкурс проблематизује позицију појединца у ери вештачке интелигенције из перспективе концепта људске безбедности (економске безбедности, безбедност хране, здравствене безбедности, безбедности животне средине, личне безбедности, безбедности заједнице и политичке безбедности).

Наградни конкурс организује Центар за истраживање јавних политика (CENTAR) из Београда.

У приложеном документу (ПДФ) налазе се сви детаљи и потребне информације о начину конкурисања, условима и критеријумима на основу којих ће бити спроведен целокупан конкурсни процес. За све додатне информације контакт je Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или потражите информације на сајту www.publicpolicy.rs и Facebook страници @PublicPolicyRS.

Срдачан поздрав,

Центар за истраживање јавних политика

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes