CeraVe Days на Саобраћајном факултету 9. октобра

Поводом почетка нове студентске године, а након великог интересовања студената, познати амерички бренд CeraVe наставља са спровођењем пројекта ,,CERAVE DAYS” са циљем да освести младе и студенте колико је важно здравље коже и едукује их о правилној свакодневној нези коже.

 

ВЕЛИКИ ИНТЕРЕС СТУДЕНАТА ЗА „CERAVE ДАYС“ ПРОЈЕКАТ

Хиљаду студената је искористило прилику за бесплатан преглед дерматолога током првог круга пројекта „CeraVe days“, а више од 400 је присуствовало едукативним панелима. Поред савета, млади су на штандовима добили више од 10.000 узорака CeraVe производа.

Београд, 5. октобар, 2023. године – Повезаност између појаве бубуљица и испитних рокова представља једну од вечитих мистерија студентског живота. Одговоре на ова и слична питања могу добити студенти у Београду, Крагујевцу и Нишу током CeraVe дана и то директно од стручњака, као што је специјалиста дерматовенерологије др Јована Мајсторовић, а њој ће се у оквиру одржаних панела придружити и Душан Петровић, познати фотограф и инфлуенсер који је и један од амбасадора бренда. Овај пројекат је креиран у сарадњи са дерматолозима, баш као и сви производи бренда CeraVe, и има за циљ ефикасна решења за младе како би правилно неговали своју кожу.

Први у низу едукативних догађаја биће одржан 9. октобра на Саобраћајном факултету у Београду, затим се 11. октобра настављају журком у Студентском граду. Потом следе Филозофски факултет у Нишу 13. октобра и Медицински факултет у Крагујевцу 16. октобра.

Испред зграде факултета, студентима ће на располагању бити дерматолози који ће обављати бесплатне прегледе коже и пружати савете о томе како правилно неговати кожу у складу са њеним типом и потребама. Уз пријатну атмосферу, шољицу кафе и фоткање, студенти ће имати прилику да се друже, уживају али и науче како да негују своју кожу.

poster3

CERAVE ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЛЕПШУ И ЗДРАВИЈУ КОЖУ

Осим корисних савета, студенти и студенткиње ће имати прилику да испробају узорке CeraVe производа за чишћење и креме за негу лица и тела. Ови производи познати су у свету због свог богатства церамидима, природним липидима који се налазе у кожи и јединствене патентиране МВЕ технологије за постепено ослобађање састојака, што пружа дуготрајне ефекте. Научно је доказано да ова комбинација успешно обнавља кожну баријеру, као и да представља прву линију одбране од честица загађења, бактерија, УВ зрачења и других спољних фактора.

Сви заинтересовани за дубље разумевање правилне неге коже имаће прилику да присуствују панел дискусији у сали факултета на којем се пројекат одржава и поставити стручњацима питања која их занимају. Панелисти ће бити специјалиста дерматовенерологије др. Јована Мајсторовић, Medical Omnichannel Manager дивизије L’Oreal Dermatological Beauty, магистар фармације и специјалиста козметологије Ана Ковачевић и бренд амбасадор Душан Петровић, који ће одговорити на питања студената и пружити им стручне савете и корисне информације о нези коже и њеној рутини.

,,Задовољство је што сам део овог пројекта едукације младих о правилној нези коже, јер они понекад знају да траже савете на погрешном месту. Кожа је наш највећи орган и прва линија заштите и неопходна јој је адекватна нега у зависности од типа. Из праксе видимо да велики број младих има кожу склону неправилностима, да их муче акне које често излазе пред испите, што нимало не чуди јер кожа итекако реагује на стрес. Важно је да им ми дерматолози помогнемо у проналаску најбољих решења и зато је CeraVe као бренд који су развили дерматолози прави партнер за овакве акције!’’ истакла је специјалисткиња дерматоверенологије, др Јована Мајсторовић. poster2

Препознатљво лице CeraVe бренда, фотограф Душан Петровић је већ на својим мрежама најавио забаву, дружење, фотографисање и поделио узбуђење што ће још једном бити део овог едукативног пројекта. „Велики број нас се у неком периоду живота борио или сада суочава са проблематичном кожом, те је ово заиста сјајна прилика за студенте да се информишу на правој адреси о адекватним саветима за негу своје коже. Иако је моја кожа прилично захвална, то не значи да јој основна нега није потребна. Верујем да ће и моје искуство и савети стручњака бити од велике користи свима који нам се придруже на предавањима.“, додао је Душан.

 

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes