CGS Labs - презентација CAD/BIM решења за пројектовање у нискоградњи

CGS Labs - BIM у инфраструктури
Позивамо Вас на презентацију CAD/BIM решења за пројектовање у нискоградњи!

· 11. октобар 2017, Ниш, Грађевинско-архитектонски факултет у Нишу

· 12. октобар 2017, Београд, Саобраћајни факултет у Београду

· 13. октобар 2017, Бања Лука, Архитектонско-грађевинско-геодетски факултет у Бањалуци

CGS Labs ће у октобру у наведеним терминима представити своја софтверска решења из области CAD и BIM технологија за нискоградњу. Овом приликом желимо да Вас позовемо да дођете на презентацију како би добили последње информације о процесима и начинима приступа проблемима у области пројектовања као и о изазовима који нас чекају у будућности.

Као фирма са дугогодишњим искуством, од 27 година, у области израде софтверских решења, информационих система и искуствима у имплементацији, осећамо и друштвену одговорност тако да ћемо овом приликом и озваничити сарадњу CGS Labs-а и образовних инстутуција којима ће софтверска решења омогућити лакши приступ при образовању и стварању кадра са искуствима у примени последњих технолошких решења.

Тачна сатница презентације:

(предвиђено време трајања је 1х)

· 11. октобар у 12х, Грађевинско-архитектонски факултет у Нишу,

· 12. октобар у 10х, сала 128 - Свечана сала, Саобраћајни факултет у Београду и

· 13. октобар у 10х, К3 – Кампус, Архитектонско-грађевинско-геодетски факултет у Бањалуци

Желите више информација?

Уколико желите више информација у вези са презентацијом контактирајте Петра Драгића, на тел: +381 (0) 66 633 44 55 или на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Очекујемо Вас на нашим презентацијама и радујемо се сусрету. Наравно, то ће бити и одлична прилика за упознавање и разговор.

IMAGE Милорад Арсенијевић – Балерина: Сећање
Милорад Арсенијевић ( 6. јун 1906 — Београд, 18. март 1987 ) био југословенски фудбалер и фудбалски тренер. Од 1927. до 1936. године одиграо је 52. утакмице за репрезентацију...

Free Joomla! template by Age Themes