Upis na studijske programe


Regulisanje statusa studenata u školskoj 2023/24. godini za OAS i MAS
(upis u više godine studija, obnova postojeće godine studija, produžetak roka za završetak studija, ...)

Razna obaveštenja
Termini dolazaka

Termini dolazaka po danima, nivou studija, godini studija i vrsti regulisanja statusa (upis naredne, obnova postojeće, …) se posebno utvrđuju za svaku narednu radnu nedelju i blagovremeno objavljuju na sajtu Fakulteta.

Potrebna dokumenta

Konkurs za promenu modula

Konkurs za promenu modula - rang lista

Reupis

Za sve informacije u vezi sa regulisanjem statusa ili konkursima kontaktirati Službu za studentske poslove, na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., samo u slučaju kada je potrebno, posle usmenih konsultacija na šalteru, obratiti se šefu Službe za studentske poslove ili prodekanu za studije za dodatne konsultacije pismenim putem.


Konkurs za upis na osnovne akademske studije školska 2024/25

Osnovne akademske studije na Fakultetu traju četiri školske godine (osam semestara) i vrednuju se sa 240 ESPB. U prvu godinu osnovnih akademskih, koje realizuje Univerzitet u Beogradu odnosno Saobraćajni fakultet, može da se upiše lice koje ima završeno srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju. Odgovarajuće prethodno stečeno obrazovanje utvrđeno je studijskim programom na koji se vrši upis kandidata.

Redosled kandidata za upis u prvu godinu utvrđuje se na osnovu opšteg uspeha postignutog u srednjem obrazovanju i rezultata postignutih na prijemnom ispitu.


Konkurs za upis na master akademske studije školska 2023/24.

Master akademske studije na Fakultetu traju jednu školsku godinu i vrednuju se sa 60 ESPB. Cilj master akademskih studija na Fakultetu je školovanje stručnjaka visokog obrazovanja u oblasti saobraćaja čijim završetkom se stiče akademski naziv master sa naznakom zvanja drugog stepena master akademskih studija.


Konkurs za upis na doktorske akademske studije školska 2023/24.

Ishod doktorskih studija treba da bude osposobljenost mladih istraživača za samostalan naučni rad, istraživanje i razvoj u oblasti saobraćaja, transporta, komunikacija i logistike. Savladavanjem ovog studijskog programa studenti stiču znanja, veštine i kompetencije za samostalan naučno-istraživački rad koji obuhvata planiranje i projektovanje, upravljanje, ekonomiju, menadžment, eksploataciju i održavanje, informacione tehnologije, marketing, bezbednost, zaštitu životne sredine, ekspertize, operaciona istraživanja i modeliranje u saobraćaju, transportu, komunikacijama i logistici.


DSCF6889


UPIS - AKTUELNE INFORMACIJE


  • Objavljen poziv za pripremnu nastavu iz matematike. Više infomacija na linku ovde.
Free Joomla! template by Age Themes