Obaveštavamo vas da je Univerzitet u Beogradu potpisao sa kompanijom Air Serbia tokom 2020.godine Sporazum o saradnji, kojim je obuhvaćena i organizacija i realizacija studentske prakse za studente svih fakulteta u sastavu našeg univerziteta.

Sa uputom sa fakulteta, studenti mogu obavljati stručnu praksu u različitim organizacionim jedinicama tokom različitih termina, i tokom školske godine i tokom leta. Kroz program studentske prakse kompanije Air Serbia prošlo je u poslednjih pet godina preko 150 studenata, a neki su dobili priliku i da ostanu u njoj. U prošloj godini, zbog situacije sa pandemijom, početak realizacije prakse je odgođen.

Sada se otvara poziv za studente koji mogu obaviti stručnu praksu u organizacionoj jedinici Tehnika, u trajanju od tri meseca.

Otvorene su sledeće pozicije u:

  • Inženjeringu / za studente Mašinskog fakulteta (Vazduhoplovni smer)
  • Planiranju / za studente Mašinskog fakulteta (Vazduhoplovni smer)
  • Logistici / za studente Saobraćajnog ili Ekonomskog fakulteta
  • Nabavci / za studente Saobraćajnog ili Ekonomskog fakulteta

Studenti se prijavljuju preko portala www.studentskapraksa.com do 30. aprila 2021.

Logistička kompanija Nelt i ove godine raspisuje konkurs za plaćeni razvojni program Dobar start. Šesti put zaredom, studenti završne godine fakulteta, diplomci ili studenti master studija imaju priliku da kroz plaćenu obuku za poziciju u oblasti Key Account Management-a u ovoj kompaniji, steknu značajno profesionalno iskustvo i obezbede dobar start karijere.

Zainteresovani se mogu prijaviti za pohađanje programa putem sajtova Infostud, LinkedIn ili na kompanijskom https://www.nelt.com/karijera/dobar-start/ do 19. aprila, nakon čega sledi proces selekcije.

U prostorima Saobraćajnog fakulteta dana 08. aprila 2021. godine potpisan je Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa kompanijom DEKRA Automotive d.o.o. Ugovor podrazumeva saradnju na razmeni iskustava, edukaciji, stručnim praksama, iznalaženju i realizaciji zajedničkih ugovora sa domaćim i stranim subjektima, studentskim praksama, međusobnoj razmeni poslovnih i tehničkih informacija, uzajamnoj saradnji i zajedničkom nastupanju na konkursima, projektima, tenderima, itd. Ugovor su ispred DEKRA Automotive d.o.o. potpisali generalni direktor Velimir Jeremić, a ispred Saobraćajnog fakulteta dekan Prof. dr Nebojša Bojović. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i regionalni direktor DEKRA Adriatik Balkan regije Tomislav Kralj.

IMG 3583

IMG 3586

IMG 3591

IMG 3594

Anketu stavova potencijalnih korisnika rečnog transporta putnika u Beogradu sprovodi Univerzitet u Beogradu – Saobraćajni fakultet. Cilj ankete je dobijanje stavova potencijalnih korisnika o mogućnosti razvoja i integraciji podsistema rečnog transporta putnika u Beogradu u postojeći sistem javnog transporta putnika.

Anketa je u potpunosti anonimna i vreme potrebno za njeno popunjavanje je 5 minuta.

Link ka anketi:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGqoK1seQsXogWga2EZGjjNO7ZUcG3Rfpmq8PKhUsEPcUnQQ/viewform

Anketu stavova korisnika o korišćenju vozila za mikromobilnost sprovodi Univerzitet u Beogradu - Saobraćajni fakultet, za potrebe realizacije studije "Vozila za mikromobilnost" koja se izrađuje za područje Republike Srbije, a čiji je naručilac Agencija za bezbednost saobraćaja.

Anketa je u potpunosti anonimna i vreme potrebno za njeno popunjavanje je 5 minuta.

Anketa se nalazi na adresi:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezdxnfIhSLwtrI2bWA4e4OE_4AtCe8MsAMZZb8coYvf2n0LQ/viewform

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2021.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2021. godine.

Free Joomla! template by Age Themes