Поштоване колеге и колегинице,

Ово је јединствена прилика да се, поред Књиге предмета из Акредитације 2014, студентима понуди и могућност да се уживо упознају са знањима и вештинама које нуде изборни предмети зимског семестра ОАС.

"Fashion Company" позива студенте Саобраћајног факултета да дођу на праксу.

"Fashion Company" је фирма која послује преко 20 година и константно је у развоју како у Србији тако и у земљама региона.

С тим у вези жели да пружи шансу младим људима који сустекли одлично теоретско знање да дођу на праксу у ову компанију; да донесу нову енергију и неке нове вештине с једне стране, а да добију прилику да науче посао у спољној трговини и логистици од наших запослених са великим искуством.

Циљ је да свако ко искористи шаншу и покаже да је спреман да учи и доприноси бољим резултатима добије могућност да постане стални члан овог тима.

Уколико Вам се допада да радите у оваквом креативном и динамичном радном окружењу, придружите се тиму Спољне трговине и транспорта и пријавите се за праксу на позицији:

Асистент за спољну трговину и логистику

Овде можете да преузмете цео текст конкурса.

Београд, 11.2.2019. – Универзитет у Београду – Центар за развој каријере позива студенте да се пријаве за програм стручне праксе током 2019. године, који ће се реализовати у јавним предузећима и стручним установама и агенцијама из ресора министарства Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре:

  • Ер Србија
  • Инфраструкура Железнице Србије
  • Србија Карго
  • Агенција за безбедност саобраћаја
  • Железнице Србије
  • Саобраћајни институт ЦИП
  • Управа за утврђивање способности бродова за пловидбу
  • Агенција за управљање лукама
  • Републички геодетски завод

Планирано је да се програм праксе реализује у три циклуса током 2019. године.

Први циклус реализоваће се у периоду од 18. марта до 14. јуна. Трајање праксе биће дефинисано за сваког студента у складу са захтевима одговарајућег студијског програма и у договору са супервизорима праксе из предузећа и установа које учествују у програму. Биће то сјајна прилика за око 100 студената да стекне прво радно искуство у струци.
Највише места за праксу отворено је за студенте Електротехничког, Саобраћајног, Грађевинског и Машинског факултета, као и за студенте Факултета организационих наука, Правног, Економског, Географског, Факултета безбедности, Математичког, Филозофског, Факултета политичких наука, Технолошко-металуршког, Шумарског факултета и других.
Пријављивање за први циклус стручне праксе траје до 4. марта 2019. године (у 23:59) и врши се искључиво електронским путем на порталу www.studentskapraksa.com. Потребно је да студент направи кориснички налог у зони за студенте и дода своју биографију, а затим да одабере жељену позицију из базе пракси и изврши пријаву. Студенти који су се већ регистровали на порталу не морају то да раде поново, већ само да одаберу праксу за коју желе да се пријаве.
Стручна пракса у области грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре реализује се трећу годину за редом, и резултат је изванредне сарадње Универзитета у Београду и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.
Пријављивање за други циклус се очекује у јуну, а за трећи у октобру месецу ове године.

 

Преузмите цео документ!

Поткатегорије

Free Joomla! template by Age Themes