О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Због проглашеног ванредног стања изазваног корона вирусом, обавештавам вас да сматрам да је најбоље решење да одмах наставите са радом на текстовима, лексици и граматици, предвиђених Програмом за Енглески језик 2, који сте добили на настави на почетку семестра.

За припрему писменог и усменог дела испита из Енглеског језика 2 молим вас користите следеће уџбенике, како је назначено у Програму.

  1. Dimković-Telebaković, G. 2015. English in Transport and Traffic Engineering, VI izdanje. Beograd: Univerzitet u Beogradu, Saobraćajni fakultet.
  2. Dimković-Telebaković, G. 2015. Testovi, zadaci i teme iz engleskog jezika, VI izdanje. Beograd: Univerzitet u Beogradu, Saobraćajni fakultet.
  3. Dimković-Telebaković, G. 2018. English Grammar for transport and traffic engineers. Beograd: Univerzitet u Beogradu, Saobraćajni fakultet.

Синониме за дате речи и фразе на енглеском језику можете наћи у уџбенику English in Transport and Traffic Engineering у делу сваке лекције (unit) под насловом Words to remember.

Еквиваленти (речи на српском језику) за дате енглеске речи и фразе могу се наћи у делу лекција под насловом Vocabulary.

Учење нових термина олакшаће вам разумевање и превођење текстова предвиђених Програмом.

Наћи ћемо начин да остварите бодове за предиспитне обавезе.

Искрено се надам да ће се наша ситуација брзо стабилизовати и да ћемо моћи да наставимо са радом у амфитеатру.

                                                             

ПРЕДМЕТНИ НАСТАВНИK

Проф. др Гордана Димковић Телебакови

Free Joomla! template by Age Themes