Poštovane kolege i koleginice,

U cilju unapređenja kvaliteta nastave, molim studente da pristupe anonimnom anketiranju u letnjem semestru školske 2023/2024. godine, radi vrednovanja pedagoškog rada nastavnika i saradnika.

Proces vrednovanja za rad u letnjem semestru 2023/2024.g. počinje 13.05.2024.godine, a završava se 20.05.2024.godine. Vrednovanje se vrši u online okruženju na adresi https://ankete.sf.bg.ac.rs. Takođe, vrednovanje se vrši putem računara i laptopa i nije predviđeno da se vrši putem upotrebe mobilnog telefona. Ukoliko se ova informacija otvara iz obaveštenja u elektronskom indeksu, potrebno je da se navedena adresa iskopira u novi prozor veb pretraživača i potom aktivira. Na početku procesa vrednovanja, studenti generišu pristupni kod koji su dužni da čuvaju digitalno ili na papiru do kraja procesa vrednovanja.

Na sednici Senata održanoj 20. marta 2024. godine doneta je Odluka o raspisivanju Konkursa za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata za 2023. godinu, koji Vam dostavljamo u prilogu.

Konkurs je raspisan u skladu sa  Pravilnikom o nagrađivanju studenata Univerziteta u Beogradu (Glasnik Univerziteta u Beogradu, br. 252/24) i objavljen na internet stranici Univerziteta u Beogradu na sledećim link adresama  https://www.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2024/03/NISR2023.pdf, https://www.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2024/03/NISR2023.pdf.

Oglas u celini može da se pogleda ovde (pdf).

 

The University of Ljubljana is looking for motivated young researchers to join our university under the supervision of renowned mentors.

We offer more than 100 funded Ph.D. positions that provide full salary and benefits for Ph.D. students. With 22 Ph.D. degree programmes and more than 2.200 Ph.D. students, the University of Ljubljana is the largest research institution in Slovenia. Our Young Researchers positions are fully funded, and we provide the students with a challenging training environment, world-class research facilities, a collaborative environment, working in the international community, excellent career opportunities, and a clear mentoring system.

Ljubljana offers not only a highly recognized research area but also enjoys an excellent reputation of being among the top 10 safest countries. With a Master’s degree (the study programme, with which you enroll in a doctoral degree programme) and excellent English skills candidates are welcome to apply to Young Researcher positions.

Potkategorije

Free Joomla! template by Age Themes