Oбавештење за продужетак студија студената основних академских студија

Студенти који су уписани на студије најкасније 2005/2006 године, а који су студирали по законима који су важили пре ступања на снагу Закона о високом образовању, а који нису завршили студије до 30.09.2017.г. могу се поново уписати на студијски програм Саобраћај , без пријемног испита на основне академске студије, ако су положили све испите предвиђене првом годином студијског програма.

Сви заинтересовани студенти дужни су да пријаве за упис на исти студијски програм у статусу самофинансирајућег студента, без полагања пријемног испита , у треминима другог уписног рока од 04.септембра до 08. септембра 2017.г. За ове студенте ће се вршити признавање испита, кроз комисију за Основне академске студије и Наставно научно веће и упис по Наставном плану и програми из Акредитације 2014.Након признавања испита вршиће се упис студената који су се пријавили. У случају да се студент не пријави у предвиђеном року, студент неће моћи да реализује упис.

Потребна документа:

  • индекс
  • Уверење о положеним испитима
  • пријава за упис у Студентској служби od 11 do 13.
  • доказ о уплати од 8.000,00 динара на рачун Саобраћајног факултета број 840-1443666-83 , уз позив на број 22-90 (образац уплатнице може се купити у скриптарници факултета, а може се уплатити у Пошти у холу факултета).

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes