ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БРУЦОШЕ

Поштоване колеге и колегинице,

Ово је јединствена прилика да се, поред Књиге предмета из Акредитације 2014, студентима понуди и могућност да се уживо упознају са знањима и вештинама које нуде изборни предмети зимског семестра ОАС.

 

Потребно је да студент прве гoдине отвори електронски индекс у просторијама Студентског парламента (кабинет 227).

Бруцоши који су први пут уписали прву годину студија у шк 2019/2020, бирају изборни предмет првог семестра за слушање и полагање, а за изборни предмет другог семестра бирају генеричко име ПРВА ГОДИНА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТ 2. Након презентације, потребно је да у електронскoм индексу и у папирном инексу на шалтеру студентске службе од 08.10.2019. г. до 11.10.2019. г. верификују избор предмета из зимског семестра.

Од 24. фебруара 2020.г. до 28.фебруара 2020.г. ће бити одржане презентације изборних предмета летњег семестра . Изабрани предмет летњег семестра, ће студенти прве године тада унети у електронски индекс и извршити верификацију.

Студенти старијих година, уносе у електронски и папирни индекс изборне и обавезне предмете за оба семестра да би могли да упишу годину студија.

База за упис изборних и обавезних предмета ће бити отворена од 8.10. до 11.10.2019. за основне академске студије у електронском индексу.
 
Продакан за студије

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes