Упис на студијске програме


Напомена:

За све информације у вези са уписом бруцоша контактирати Службу за студентске послове на телефон: 011-3091-250 или електронском поштом на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Обавештење за пријављивање на припремну наставу из Математике 2022.


Упис на основне академске студије школска 2022/23.

Основне академске студије на Факултету трају четири школске године и вреднују се са 240 ЕСПБ. У прву годину основних академских, које реализује Универзитет у Београду односно Саобраћајни факултет, може да се упише лице које има средње образовање у четворогодишњем трајању. Одговарајуће претходно стечено образовање утврђено је студијским програмом на који се врши упис кандидата. Редослед кандидата за упис у прву годину утврђује се на основу општег успеха постигнутог у средњем образовању и резултата постигнутих на пријемном испиту.


Упис на мастер академске студије школска 2021/22.

Мастер академске студије на Факултету трају једну школску годину и вреднују се са 60 ЕСПБ. Циљ мастер академских студија на Факултету је школовање стручњака високог образовања у области саобраћаја чијим завршетком се стиче академски назив мастер са назнаком звања другог степена мастер академских студија.


Упис на докторске академске студије школска 2021/22.

Исход докторских студија треба да буде оспособљеност младих истраживача за самосталан научни рад, истраживање и развој у области саобраћаја, транспорта, комуникација и логистике. Савладавањем овог студијског програма студенти стичу знања, вештине и компетенције за самосталан научно-истраживачки рад који обухвата планирање и пројектовање, управљање, економију, менаџмент, експлоатацију и одржавање, информационе технологије, маркетинг, безбедност, заштиту животне средине, експертизе, операциона истраживања и моделирање у саобраћају, транспорту, комуникацијама и логистици.


DSCF6889


УПИС - АКТУЕЛНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ


Коначна ранг листа
Коначна ранг листа (АМ1)
Коначна ранг листа (АМ2)


Листа са оценама из средње школе


Решења пријемног испита из математике објавњена су у PDF формату. За преузимање решења,  кликните на назив одговарајуће групе:

  1. група
  2. група
  3. група
  4. група
 

Free Joomla! template by Age Themes