Упис на студијске програме


Регулисање статуса студената у школској 2023/24. години за ОАС и МАС
(упис у више године студија, обнова постојеће године студија, продужетак рока за завршетак студија, ...)

Разна обавештења
Термини долазака

Термини долазака по данима, нивоу студија, години студија и врсти регулисања статуса (упис наредне, обнова постојеће, …) се посебно утврђују за сваку наредну радну недељу и благовремено објављују на сајту Факултета.

Потребна документа

Конкурс за промену модула

Конкурс за промену модула - ранг листа

Реупис

За све информације у вези са регулисањем статуса или конкурсима контактирати Службу за студентске послове, на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., само у случају када је потребно, после усмених консултација на шалтеру, обратити се шефу Службе за студентске послове или продекану за студије за додатне консултације писменим путем.


Конкурс за упис на основне академске студије школска 2024/25

Основне академске студије на Факултету трају четири школске године (осам семестара) и вреднују се са 240 ЕСПБ. У прву годину основних академских, које реализује Универзитет у Београду односно Саобраћајни факултет, може да се упише лице које има завршено средње образовање у четворогодишњем трајању. Одговарајуће претходно стечено образовање утврђено је студијским програмом на који се врши упис кандидата.

Редослед кандидата за упис у прву годину утврђује се на основу општег успеха постигнутог у средњем образовању и резултата постигнутих на пријемном испиту.


Конкурс за упис на мастер академске студије школска 2023/24.

Мастер академске студије на Факултету трају једну школску годину и вреднују се са 60 ЕСПБ. Циљ мастер академских студија на Факултету је школовање стручњака високог образовања у области саобраћаја чијим завршетком се стиче академски назив мастер са назнаком звања другог степена мастер академских студија.


Конкурс за упис на докторске академске студије школска 2023/24.

Исход докторских студија треба да буде оспособљеност младих истраживача за самосталан научни рад, истраживање и развој у области саобраћаја, транспорта, комуникација и логистике. Савладавањем овог студијског програма студенти стичу знања, вештине и компетенције за самосталан научно-истраживачки рад који обухвата планирање и пројектовање, управљање, економију, менаџмент, експлоатацију и одржавање, информационе технологије, маркетинг, безбедност, заштиту животне средине, експертизе, операциона истраживања и моделирање у саобраћају, транспорту, комуникацијама и логистици.


DSCF6889


УПИС - АКТУЕЛНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ


  • Oбјављен позив за припремну наставу из математике. Више информација на линку овде.
Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes