Novi ciklus programa "Kadar da budem kadar"

Centar za razvoj karijere sa zadovoљstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu КАДАR ДА БUДЕM КАДАR, koji će se realizovati u periodu od 7. do 11. maja 2018. godine. 

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Бeogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Trinaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacione veštine, rešavaњe konflkata, timski rad, upravљaњe vremenom, donošeњe odluka

Studente će tokom nedeљu dana veštinama učiti HR stručњaci i top menaџment  kompanija JT International, Delhaize Serbia, Advance Response International, kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova. Realizaciju ovog ciklusa programa podržale su kompanije Nestle Adriatic S i Delhaize Serbia.

Ciљ programa “Кadar da budem kadar” je unapređeњe veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboљšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavaњu promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovaњa kao i razvijaњe proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 300 polaznika i 60 predavača i trenera.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učeњe, usavršavaњe, umrežavaњe i još mnoga toga! 

Prijavљivaњe se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OВДЕ.

Poziv za prijavљivaњe otvoren je do 3. maja 2018. godine. Бroj mesta je ograničen, a prijava neophodna.

Free Joomla! template by Age Themes