Вредновање рада наставника и сарадника у летњем семестру 2023/2024.године

Поштоване колеге и колегинице,

У циљу унапређења квалитета наставе, молим студенте да приступе анонимном анкетирању у летњем семестру школске 2023/2024. године, ради вредновања педагошког рада наставника и сарадника.

Процес вредновања за рад у летњем семестру 2023/2024.г. почиње 13.05.2024.године, а завршава се 20.05.2024.године. Вредновање се врши у online окружењу на адреси https://ankete.sf.bg.ac.rs. Такође, вредновање се врши путем рачунара и лаптопа и није предвиђено да се врши путем употребе мобилног телефона. Уколико се ова информација отвара из обавештења у електронском индексу, потребно је да се наведена адреса ископира у нови прозор веб претраживача и потом активира. На почетку процеса вредновања, студенти генеришу приступни код који су дужни да чувају дигитално или на папиру до краја процеса вредновања.

 

Студенти врше вредновање само оних наставника и сарадника код којих су слушали наставу у овом (летњем семестру 2023/2024.г.) семестру, без обзира да ли буџетски студенти или су самофинансирајући. Студенти који су пријавили слушање и полагање предмета за школску 2023./2024. академску годину, су дужни и да обаве целокупно вредновање само оних наставника и сарадника код којих су слушали наставу, док се код осталих, уколико ситуација налаже (случај предмета Математика 2 и сл.), бира опција "не слушам курс окд овог наставника/сарадника".

Студент који не обави целокупно вредновање педагошког рада наставника и сарадника, не може пријавити испите за полагање у јунском, јулском августовском и септембарском испитном року.

Студенти који је уписани на два модула, морају обавити анкету на свим модулима на којима студирају. У том случају, прво се врши вредновање наставника и сарадника за предмете на једном модулу, а потом се обавештавају администратори РЦСФ (путем електронске поште, на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.) да је за одређени број индекса потребно поново активирати вредновање, за наредни модул.

Технологија оцењивања педагошког рада наставника и сарадника је истоветна као до сада, а анонимност је загарантована. Након комплетирања анкете, студенту се у електронском индексу појављује информација да је студент обавио обавезну активност анкете и студент може након тога пријавити испите у јунском испитном року и свим осталим роковима у текућој школског години.

Срдачан поздрав

Продекан за студије

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes