Vrednovanje rada nastavnika i saradnika u letnjem semestru 2023/2024.godine

Poštovane kolege i koleginice,

U cilju unapređenja kvaliteta nastave, molim studente da pristupe anonimnom anketiranju u letnjem semestru školske 2023/2024. godine, radi vrednovanja pedagoškog rada nastavnika i saradnika.

Proces vrednovanja za rad u letnjem semestru 2023/2024.g. počinje 13.05.2024.godine, a završava se 20.05.2024.godine. Vrednovanje se vrši u online okruženju na adresi https://ankete.sf.bg.ac.rs. Takođe, vrednovanje se vrši putem računara i laptopa i nije predviđeno da se vrši putem upotrebe mobilnog telefona. Ukoliko se ova informacija otvara iz obaveštenja u elektronskom indeksu, potrebno je da se navedena adresa iskopira u novi prozor veb pretraživača i potom aktivira. Na početku procesa vrednovanja, studenti generišu pristupni kod koji su dužni da čuvaju digitalno ili na papiru do kraja procesa vrednovanja.

 

Studenti vrše vrednovanje samo onih nastavnika i saradnika kod kojih su slušali nastavu u ovom (letnjem semestru 2023/2024.g.) semestru, bez obzira da li budžetski studenti ili su samofinansirajući. Studenti koji su prijavili slušanje i polaganje predmeta za školsku 2023./2024. akademsku godinu, su dužni i da obave celokupno vrednovanje samo onih nastavnika i saradnika kod kojih su slušali nastavu, dok se kod ostalih, ukoliko situacija nalaže (slučaj predmeta Matematika 2 i sl.), bira opcija "ne slušam kurs okd ovog nastavnika/saradnika".

Student koji ne obavi celokupno vrednovanje pedagoškog rada nastavnika i saradnika, ne može prijaviti ispite za polaganje u junskom, julskom avgustovskom i septembarskom ispitnom roku.

Studenti koji je upisani na dva modula, moraju obaviti anketu na svim modulima na kojima studiraju. U tom slučaju, prvo se vrši vrednovanje nastavnika i saradnika za predmete na jednom modulu, a potom se obaveštavaju administratori RCSF (putem elektronske pošte, na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) da je za određeni broj indeksa potrebno ponovo aktivirati vrednovanje, za naredni modul.

Tehnologija ocenjivanja pedagoškog rada nastavnika i saradnika je istovetna kao do sada, a anonimnost je zagarantovana. Nakon kompletiranja ankete, studentu se u elektronskom indeksu pojavljuje informacija da je student obavio obaveznu aktivnost ankete i student može nakon toga prijaviti ispite u junskom ispitnom roku i svim ostalim rokovima u tekućoj školskog godini.

Srdačan pozdrav

Prodekan za studije

Free Joomla! template by Age Themes