Obaveštenje za studente na Doktorskim akademskim studijama - upis i obnova godine šk 2019/2020.

Upis godine i obnova godine za studente Doktorskih akademskih studija će se vršiti u periodu od 22. oktobra do 26. oktobra 2019. godine na šalteru studentske službe.

POTREBNA DOKUMENTA:

 

  • Indeks
  • Elektronski popunjen i odštampan obrazac ŠV -20, koji možete popuniti ovde
  • Za samofinansirajuće studente,potvrda o uplati troškova obnove na žiro račun Fakulteta 840-1443666-83, prema uputstvu (školarina za doktorske akademske studije )
  • Uplata za OSIGURANjE STUDENTA, STUDENTSKI STANDARD je dobrovoljna (uplatnica se nalazi kod studenata na info- pultu na glavnom ulazu ili u studentskom parlamentu sala 227)
  • Uplata za CENTAR ZA RAZVOJ KARIJERE I SAVETOVANjE STUDENATA je obavezna(uplatnica se nalazi kod studenata na info- pultu na glavnom ulazu ili u studentskom parlamentu sala 227);

Nastava na Doktorskim akademskim studijama počinje 07.10.2019. g. prema objavljenom rasporedu časova. Tokom nastave studenti se odlučuju za izborne predmete.

OSIGURANjE STUDENATA

Osiguranje studenata podrazumeva zaštitu bez vremenskog i prostornog ograničenja. Osiguranje važi kako za vreme boravka na fakultetu, tako i kod kuće, na putu, odnosno 24 časa dnevno. Osiguranje obuhvata uobičajene rizike koji mogu ugroziti studente: pad, udar električne energije, saobraćajna nezgoda, trovanje, opekotine i slično. U slučaju smrti korisniku osiguranja se isplaćuje osigurana suma, a ukoliko dođe do povrede koja prouzrokuje trajne posledice, osiguraniku (studentu) se isplaćuje deo osigurane sume za 100%-i invaliditet, u zavisnosti od utvrđenog procenta invaliditeta. Takođe, osiguranjem se obezbeđuje i dnevna naknada za svaki sprečeni dan pohađanja nastave, ukoliko je uzrok okolnost koja ima karakter nesrećnog slučaja.

STUDENTSKI STANDARD

Studentski standard obuhvata sredstva iz kojih se izdvaja za:

  • Pomoć za najugroženije studente Saobraćajnog fakulteta preko Sekcije za pomoć i dotaciju studenata (SPIDS)
  • Organizaciju sajma poslova i praksi - “Transport and Traffic Business Days” i sličnih projekata za studente Saobraćajnog fakulteta
  • Dotirane i subvencionisane cene putovanja za studente Saobraćajnog fakulteta na najatraktinivnijim destinacijama širom Evrope (Saobraćijada, Apsolventska ekskurzija, Stručna ekskurzija...)
  • Štampanje studentskog časopisa “Taljige” u 1000 i više besplatnih primeraka po štampanom izdanju za sve studente Saobraćajnog fakulteta

upis2018 2

CENTAR ZA RAZVOJ KARIJERE

Ključna uloga Centra za razvoj karijere je da pomaže studentima Univerziteta u Beogradu u razvoju onih znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju, da pomogne u sticanju radnog iskustva tokom studiranja i saznanja o svetu poslovanja, te da pripremi studenate za uspešni prelazak na sledeći nivo razvoja karijere nakon diplomiranja.

karijera

Najbliža mesta gde se mogu uplatiti navedene naknade su Pošta koja se nalazi u holu Fakulteta i Pošta u ulici Vojvode Stepe preko puta Fakulteta.

Free Joomla! template by Age Themes