OPEN DAY na Saobraćajnom fakultetu

Pozivamo Vas na Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu,  27. septembra 2018.g., gde se prvi put organizuje OPEN DAY/Otvoren dan za potencijalne studente master akademskih studija i njihove poslodavce.

Cilj ovog događaja je upoznavanje budućih studenata sa nastavnicima, modulima, predmetima i prednostima obrazovanja na master akademskim studijama. Pozivamo diplomirane inženjere saobraćaja zaposlene u vašoj kompaniji da nas posete, ali i diplomce drugih fakulteta, jer su master akademske studije moguće i za njih. Prezentacije modula će početi nakon otvaranja skupa u Sali 128,  na prvom spratu, u 10h. Posetioci, budući student I poslodavci, će moći da upoznaju nastavnike na predmetima, ishod učenja i  potencijalna radna mesta na kojima se može raditi sa završenim master akademskim studijama.

Podržite svoje zaposlene u nameri da se usavršavaju uz rad i tako, ne samo ostvare svoje ambicije, već i doprinesu uspehu i statusu kompanije u poslovnom okruženju stalnih promena i inovacija. Nastava na master akademskim studijama je prilagođena studiranju uz rad, što omogućava rad i stručno usavršavanje kroz studiranje na master akademskim studijama.

Srdačan pozdrav

Dekanski Kolegijum

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes