Izveštaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Planiranje, modeliranje, eksploatacija, bezbednost i ekološka zaštita u železničkom saobraćaju i transportu” možete pogledati ovde.

Sažetak izveštaja Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Planiranje, modeliranje, eksploatacija, bezbednost i ekološka zaštita u železničkom saobraćaju i transportu” možete pogledati ovde.

 

Izveštaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Eksploatacija telekomunikacionog saobraćaja i mreža“ možete pogledati ovde.

Sažetak referata Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Eksploatacija telekomunikacionog saobraćaja i mreža“ možete pogledati ovde.

Izveštaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast "Ekonomija i marketing u saobraćaju i transportu" možete pogledati ovde.

Sažetak izveštaja Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast "Ekonomija i marketing u saobraćaju i transportu" možete pogledati ovde.

Free Joomla! template by Age Themes