U prazničnom izdanju publikacije "Poslovi", broj 1089-1090-1091 od 24.04.2024. godine objavljeni su konkursi za izbor u sledeća zvanja:

- redovni profesor za užu naučnu oblast "Organizacija i tehnologija železničkog saobraćaja" i
- asistent za užu naučnu oblast "Eksploatacija telekomunikacionog saobraćaja i mreža".

 

Tekst konkursa možete pogledati ovde.

Interni oglas za izbor jednog saradnika van radnog odnosa - demonstratora za pomoć pri izvođenju nastave na osnovnim akademskim studijama, u letnjem semestru školske 2023/2024. godine, uža naučna oblast Terminali u saobraćaju i transportu, predmet Terminali možete pogledati ovde.

Izveštaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Upravljanje, menadžment, ekonomika i marketing u železničkom saobraćaju“ možete pogledati ovde.

Sažetak izveštaja Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Upravljanje, menadžment, ekonomika i marketing u železničkom saobraćaju“ možete pogledati ovde.

Izveštaj Komisije za pripremu Referata po konkursu za izbor jednog asistenta za rad na određeno vreme od tri godine sa punim radnim vremenom, za užu naučnu oblast „Statistika“ može da se pogleda ovde (pdf).

Obaveštenje o gostupnosti ovog izveštajamože da se pogleda ovde (pdf).

Referat Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast „Teorija saobraćajnog toka, kapacitet i vrednovanje drumskih saobraćajnica“ može da se pogleda ovde (pdf).

Sažetak referata Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast „Teorija saobraćajnog toka, kapacitet i vrednovanje drumskih saobraćajnica“ može da se pogleda ovde (pdf).

Obaveštenje o dostupnosti ovog izveštaja može da se pogleda ovde (pdf).

Izjava kandidata o izvornosti može da se pogleda ovde (pdf).

Zapisnik o održanom pristupnom predavanju kandidata može da se pogleda ovde (pdf).

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes