« Кадар да будем кадар »

Пријавите се за једанаести циклус програма КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР

Београд, 24. 4. 2017. - Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати у периоду од 15. до 24. маја 2017. године.  

Циљ програма “Кадар да будем кадар” је унапређење вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, имате висок просек на основним студијама, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало преко 300 полазника и 60 предавача и тренера. Овогодишњи, 11. циклус тренинга обухватиће тренинге на следеће теме: Комуникационе вештине и конфликти, Тимски рад, Презентационе вештине, Лична ефикасност и постављање циљева и “Покрени се”.  Сви тренинзи ће се реализовати у Ректорату Универзитета у Београду.

Студенте ће током недељу дана вештинама учити ХР стручњаци и топ менаџмент  компанија Делхаизе Србија, Адванце Респонсе Интернатионал, НИС а.д. Нови Сад, Јапан Тобаццо Интернатионал и као и независни тренери из области развоја кадрова. Реализацију овог циклуса програма подржала је компанија Нестле Адриатиц С д.о.о.

Позивају се студенти да искористе прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још многа тога!  

Распоред тренинга и електронски формулар налазе се на следећем линку:

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kdbk-2017-maj

Позив за пријављивање отворен је од 24. априла до 9. маја 2017. године. Број места је ограничен и пријава је неопходна.

KDBKplakat2017w

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes