Бесплатни тренинзи Министарства омладине и спорта за студенте

Бесплатни тренинзи студената свих година који се одржавају на Машинском факултету Универзитета у Београду у оквиру пројекта „Предиктивно запошљивање младих“ финансираног од стране Министарства Омладине и Спорта Републике Србије, а у организацији удружења „Центар за пословне тренинге“.

У складу са данашњим захтевима тржишта и самих компанија у циљу постизања бољих резултата и запошљавања што квалитетнијег кадра са једне стране и смањења стопе незапослености са друге стране настао је поменути пројекат, како би младим људима помогао у проналажењу првог посла и лакшем приступању тржишту рада. Пројекат је конципиран у току три недеље, где ће студентима интерактивна предавања изложити еминентни професори Београдског универзитета са искуством у привреди. Студенти ће се сусрести у првој недељи са вештинама презентације, комуникације и асертивне комуникације, преговарања, давања и примања повратне информације, пословно понашање и бонтон, пословна коресподенција и комуникација. Затим ће у другој недељи стечено знање и вештине применити у раду са компанијама на решавању студија случаја, док ће током треће недеље проћи симулацију интервјуа за посао са професионалним "HP"-ом.

Све потребне детаље око пројекта/конкурса пронаћи ћете у документу овде или на следећој адреси: http://www.poslovnitrening.rs/projekat-prediktivno-zapo%C5%A1ljavanje-mladih.html

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes