Вредновање рада наставника до 09. јануара 2022.

У циљу унапређења квалитeт наставе, молим студенте да приступе анонимном анкетирању наставника и сарадника у зимском семестру шк. 2021/2022, ради оцене педагошког рада наставника и сарадника.

Aнонимну анкету наставника и сарадника у зимском семестру 2021/2022.г., студенти су обавезни да обаве on line анкете на линку: https://ankete.sf.bg.ac.rs/

Анкета почиње 24.12.2021.г. и завршава се 09.01.2022. у поноћ.

Студенти који су пријавили слушање и полагање предмета за 2021/2022 академској години, су дужни и да обаве целокупну анкету (оцена на сва питања) барем једног наставника и барем једног сарадника ангажованог на том предмету, који је студент пријавио за слушање и полагање у 2021/2022 академској години.

Студент који не обави целокупну анкету педагошког рада наставника и сарaдника, не може пријавити испите за полагање у јануарском и фебруарском испитном року.

Студент који је уписани на два модула, морају обавити анкету на свим модулима на којима студирају.

Технологија оцењивања педагошког рада наставника и сарадника је истоветна као до сада, а анонимност је загарантована.

Након комплетирања анкете, студенту се у електронском индексу појављује информација да је студент обавио обавезну активност анкете и студент може након тога пријавити испите у јануарском и фебруарском испитном року у текућој школског години

Продекан за студије

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes