Конференција „Нови лидери“

Привредна комора Србије је место на коме се састају „Нови лидери 2017“. 19.маја одржаће се Конференција Нових лидера, догађај којим се традиционално завршава пројекат „Нови лидери“.

„Нови лидери“ је пројекат који се реализује од 2006.године, а настао је услед потребе да се промовише омладински активизам и млади подстакну да преузму улогу лидера у свом окружењу, те буду део промена које желе да виде у својој земљи или свету. „Идеја. Иницијатива. Инспирација.“ је слоган који описује пут развоја једног лидера. Идеја је на извор сваке промене, иницијатива је неопходна како би се промена десила, а инспирација је оно што један лидер оставља другима као подстицај.

Пројекат реалзује студентска оганизација АИЕСЕЦ која представља глобално највећу мрежу студената, повезујући студенте из преко 120 земаља света. Бави се развојем младих људи, промоцијом култура и традиција свих земаља света и развојем младих лидера у различитим областима.

Овогодишња конференција окупиће 150 учесника, проактивних младих људи из свих делова земље. Агенда конференције састоји се из говора, предавања и радионица. Учесници ће бити у прилици да чују приче наших говорника, већ оставрених лидера, оних који су својим радом заслужили пажњу шире јавности.. Поред говорника, на коференцији ћемо угостити и одређен број предавача. Њихов задатак ће бити да раде са мањим групама учесника, на неком одређном друштвеном проблему и заједнички представе потенцијална решења. Радионице ће држати компаније које су препознале потенцијал младих људи, њихову креативност и потребу за искуством. То су Delhaize, Erste Bank, Mol i Heineken.

Конференција је намењена средјошколцима,, студентима и свим младим људима до 30 година старости који препознају значај неформалног образовања и друштвеног активизма. Пријаву можете попунити путем линка: http://bit.ly/NewLeaders2017

На фејсбук страници New Leaders Conference можете се информисати о свим досадашњим активностима на пројекту, погледати слике и прилоге или поставити питање у вези са конференцијом. На званичном сајту пројекта можете погледати и прочитати како је пројекат изгледао претходних година.

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes