Свечана додела Диплома завршених Основних и Мастер академских студија и прослава школске славе „Свети Сава”

Након добијања диплома и саплемента дипломе из Ректората Универзитета у Београду, Саобраћајни факултет организује свечану доделу диплома. Дипломци се обавештавају телефоном о добијеним дипломама и саплементима.

Будући да се већина наших дипломаца запосли у периоду од шест месеци након дипломирања, свечана додела се организује у два термина:на дан кад се обележава школска слава Свети Сава 27. јануара. и на Видовдан 28. јуна.

Свечана додела Диплома завршених Основних и Мастер академских студија инжењерима и мастерима Саобраћајног факултета, одржаће се 27.01.2022. године, са почетком у 9 часова у амфитеатру 125. по утврђеним терминима долазака у складу са епидемиолошким мерама.

После поделе диплома организоваће се прослава школске славе „Свети Сава” у 12 часова у сали 128 у организацији Студентског парламента Саобраћајног факултета.

Дана 27.01.2022. године, у 9 часова за време прославе школске славе „Свети Сава“ доделиће се награда најуспешнијим студентима из Фондација „Дипл. инж. Миодраг Селић“, виши саветник Генералне дирекције Југословенских железница у пензији и стипендија из фондације Проф. др Божидар Милошевић, редовни професор Саобраћајног факултета" као и „Диплома Мр Зоран Радосављевић”.

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes