Изложба олдтајмера и електричних аутомобила 2024 – “Трагови прошлости на путу будућности” - 20.4.2024. године, од 10 часова

Након успешно одржане “Изложбе олдтајмера и електричних аутомобила 2023”, Универзитет у Београду – Саобраћајни факултет наставља са овом традицијом и ове године организује скуп „Изложба олдтајмера и електричних аутомобила 2024”, са слоганом - Трагови прошлости на путу будућности.

Циљ нам је да на платоу испред Саобраћајног факултета (Вождовац, Војводе Степе 305) окупимо најсавременија решења електромобилности реномираних светских произвођача, као и аутомобиле који ће на репрезентативан начин представити епоху аутомобилизма која је иза нас.

Поред излагања модела аутомобила на платоу испред зграде, у просторијама Факултета биће организована предавања и панел дискусија „Изазови и могућности развоја електричне мобилности у Србији”.

У склопу манифестације биће организована изложба фракталних цртежа деце са инвалидитетом из удружења „Плава шкољка”, као и хуманитарна акција прикупљања новчаних средстава за подршку рада удружења.

Са великим задовољством вас позивамо да будете део овог скупа и наставите да учествујете у изградњи наше заједничке традиције.

Преузмите агенду скупа (ПДФ докумет)

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes